3-4 bin TL blue switch klavye önerisi

Alabilirsiniz hocam guzel klavye. Aldiktan sonra bir de inceleme yaparsaniz cok guzel olur.

Neden klavye yükseltme ayağı koymamışlar anlamadım bende bakmıştım bu klavyeye ama ses ayar knob u ve alt yükseklik ayarı olmadığı için caydım. Herkesin bileği aynı değil ki. İri el var küçük el var vs böyle bir fiyatta böyle ürüne yakışmamış bence.

Neden klavye yükseltme ayağı koymamışlar anlamadım bende bakmıştım bu klavyeye ama ses ayar knob u ve alt yükseklik ayarı olmadığı için caydım. Herkesin bileği aynı değil ki. İri el var küçük el var vs böyle bir fiyatta böyle ürüne yakışmamış bence.

Tek eksisi denebilir cidden. Yinede oldukca premium bir urun bu fiyat icin gayet iyi.

Ses ayar knobu klavyenin sağ üstündeki değil mi?

Alabilirsiniz hocam guzel klavye. Aldiktan sonra birde inceleme yaparsaniz cok guzel olur.
Furycube F75S siyah modeli aldım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Umuyorum ki ömürlük olur.

Furycube F75S müthiş gerçekten. Daha öncesinde full membran klavye kullandığım için yazım hissiyatı vs baş döndürdü. Tek eksisi sağ alt tuşu diyebilirim, onun için de sağ ctrl tuşu yerine sağ alt tuşunu atadım. Klavyenin bazı fonksiyonlarını çözemedim hala, mesela sağ ctrl tuşunu sağ alt tuşu olarak atamadan önce @ bile yapamıyordum. Sayı tuşları üzerindeki özel harflerin kombinasyonlarını bilen varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı