Herkese selam, mümkünse şarjlı-kablolu veya sadece kablolu kırmızı-kahverengi switch olan, Keycaps'ini dışarıdan bulabileceğim hot swap olan klavye önerilerinize açığım arkadaşlar. Bütçede çok abartıya kaçmak istemiyorum 3-4K fiyat bandında mekanik klavye arıyorum. Beğendiğiniz markalar veya modeller var mı?
Ajazz AK820 Max mekanik klavye ile oyun ve yazı deneyimlerinizi en üst seviyeye taşıyın. Yüksek kaliteli anahtarlar, RGB aydınlatma ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken AK820 Max, profesyonel oyuncular ve yazı meraklıları için mükemmel bir tercih.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Düşük Profil Rahatlığı, Rekabetçi Oyun Deneyimi ve Sessizlik Bir Arada.
mecmonkey.com
top75 e birinden switchler çok hassas diye yorum almıştım youtube dan. k8 in sesini ve özelliklerini beğendim, switch hakkında bilgim yok. ak820 de hoç duruyor. son attığım model de diğerlerine göre daha uygun fiyatlı ama bilemedim tabi. ne dersin bu klavyelere?
Herkese selam, mümkünse şarjlı-kablolu veya sadece kablolu kırmızı-kahverengi switch olan, Keycaps'ini dışarıdan bulabileceğim hot swap olan klavye önerilerinize açığım arkadaşlar. Bütçede çok abartıya kaçmak istemiyorum 3-4K fiyat bandında mekanik klavye arıyorum. Beğendiğiniz markalar veya modeller var mı?
hocam araştırdım bu manetik switch i, bence çok da gereki bir şey değil. ben valorant cs gibi fps oyunları da oynamıyorum zaten, lol oynuyorum bir tek onda da gerek yok sanki bu switch'e. yukarda yazdıklarımdan ajzz 820 max ile darmshork k8 arasında kaldım. hangisini alsam bilemedim. swtichlerini de pek bilmiyorum.