iSynx
Hectopat
Bütçeden önce aradığım özellikleri söylemek daha doğru olur. Öncelikle şu daracık ufacık tuşların birbirine girdiği klavyelerden kesinlikle istemiyorum. Hala daha halihazırda kullandığım klavye saber blue switch. Sesi tuşa basma hissiyatı ilk günden beridir tatmin ediyor. İkinci klavye olarak starscream orange switch de var fakat ona alışamadım. Hem sesine hem de tıklamasına sanki bir şeyleri kırmaya çalışıyorum gibi hissediyorum. Yani kullanım tercihim tactile veya clicky.
Genel bir oyuncuyum, MOBA-mmrpg ve hikayeli oyunlar oynarım. Piyasada satılan birçok klavye de artık bilek desteği mevcut değil gibi bir şey. Olsa da olur olmasa da olur diyorum ama eğer uygun fiyatlı metal değil de süngerimsi yumuşak yapı da bilek desteği olan klavyeler varsa iyi olur.
Fare olarak tutuş şeklim palm grip ellerim büyük olduğu için elime tam oturacak fareye ihtiyacım var.
Mümkünse ikisi de aynı marka olursa sevinirim. Eğer ürünler tanınmış markaların dışında tavsiye edilecekse ikisi de farklı olabilir.
Bütçe olarak bu ikiliye 3-4K'den fazla para vermek istemiyorum.
Genel bir oyuncuyum, MOBA-mmrpg ve hikayeli oyunlar oynarım. Piyasada satılan birçok klavye de artık bilek desteği mevcut değil gibi bir şey. Olsa da olur olmasa da olur diyorum ama eğer uygun fiyatlı metal değil de süngerimsi yumuşak yapı da bilek desteği olan klavyeler varsa iyi olur.
Fare olarak tutuş şeklim palm grip ellerim büyük olduğu için elime tam oturacak fareye ihtiyacım var.
Mümkünse ikisi de aynı marka olursa sevinirim. Eğer ürünler tanınmış markaların dışında tavsiye edilecekse ikisi de farklı olabilir.
Bütçe olarak bu ikiliye 3-4K'den fazla para vermek istemiyorum.