3-4 bin TL monitör tavsiyesi

AOC ile KTC arasında gözle görülür bir renk farkı olur mu?

Renk farki illaki olur hocam. AOC kontrast olarak azimzanmayacak sekilde daha iyi. Bu monitore butceniz cikiyorsa ana monitor yapilabilir. VA ama iyi bir VA. %135 sRGB ve VA oldugu icin uçuk sekilde yuksek kontrast veriyor, 3360:1 kontrast vermis incelemede. Hareket performansida gayet iyi.

Renk farki illaki olur hocam. AOC kontrast olarak azimzanmayacak sekilde daha iyi. Bu monitore butceniz cikiyorsa ana monitor yapilabilir. VA ama iyi bir VA. %135 sRGB ve VA oldugu icin uçuk sekilde yuksek kontrast veriyor. Hareket performansida gayet iyi.

Pek çıkmak istemediğim bir fiyat aslında yakın zamanda laptop değiştireceğim de. 2K olan KTC modeli nasıldır veya bir konuda görmüştüm her ne kadar James Donkey de olsa iyi bir panele sahip 2K olan bu monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,973202512.html Bu arada 9060XT'nin 2k performansı da gayet yeterli olduğunu düşünerek bunlara bakıyorum ama değilse hiç 2k işine girmeyeyim.

Pek çıkmak istemediğim bir fiyat aslında yakın zamanda laptop değiştireceğim de. 2K olan KTC modeli nasıldır veya bir konuda görmüştüm her ne kadar James Donkey de olsa iyi bir panele sahip 2K olan bu monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,973202512.html bu arada 9060XT'nin 2K performansı da gayet yeterli olduğunu düşünerek bunlara bakıyorum ama değilse hiç 2K işine girmeyeyim.

2K icin evet giris seviyede yeterli bir kart ama cift monitor olacagi icin hem 2K hem 1080p birlikte uzebilir. James Donkey'in sadece 1 incelemesi var onda da %140 sRGB ve 300 CD vermis kontrast olculmemis.
Kullanilan panelin üretici bilgileri böyle. Oxide TFT olması şaşırttı. @bluerr hocamında fikrinu alman iyi olur yine de.

Screenshot_20250727_122150_YouTube.jpg

Screenshot_20250727_122228_YouTube.jpg

Sahsen tek monitorde 2K icin gayet yeterli gelir kartınız ama cift monitorde uzebilir. Sahsen 25G3zm alirdim ben ama tabii 2K monitorde alinabilir.

2K icin evet giris seviyede yeterli bir kart ama cift monitor olacagi icin hem 2K hem 1080p birlikte uzebilir. James Donkey'in sadece 1 incelemesi var onda da %140 sRGB ve 300 CD vermis kontrast olculmemis.
Kullanilan panelin üretici bilgileri böyle. Oxide TFT olması şaşırttı. @bluerr hocamında fikrinu alman iyi olur yine de.

Eki Görüntüle 2543640

Eki Görüntüle 2543643

Sahsen tek monitorde 2K icin gayet yeterli gelir kartınız ama cift monitorde uzebilir. Sahsen 25G3zm alirdim ben ama tabii 2K monitorde alinabilir.

O zaman AOC'dan şaşmam ya aynı monitörden bir tane daha alırım ya da attığınızı ana monitör yaparım. Teşekkürler tekrardan.

Yan monitörüm ömrünü tamamladığı için yeni bir monitör almak istiyorum. 75Hz olabilir daha üstüne gerek yok pek tek önemli olan renkleri, kontrastı, parlaklığı yani kısacası panel. 24" olursa çok iyi olur diğer monitörümle aynı olması daha iyi her zaman. Önerilerinizi bekliyorum. Eğer bu bütçe üstünde vermeye değer derseniz 5-6K'ya kadar esnetebilirim bütçemi.

@kxy hocam etiket için kusura bakmayın 2K + 1080P monitör üzebilir demiştiniz, 9060XT 2 tane 2K monitörde problem yaşatır mı peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı