leobrien
Yoctopat
Nerden ghostingin çok olduğu kanısına vardın incelemelerde forumlarda öyle birşey diyen ilk seni gördüm monitor hakkındaBütçene göre iyi monitör yok. Ya bütçeni yükselt ya da ghosting ile yaşa.
Nerden ghostingin çok olduğu kanısına vardın incelemelerde forumlarda öyle birşey diyen ilk seni gördüm monitor hakkındaBütçene göre iyi monitör yok. Ya bütçeni yükselt ya da ghosting ile yaşa.
Nereden ghostingin çok olduğu kanısına vardın incelemelerde forumlarda öyle bir şey diyen ilk seni gördüm monitor hakkında.
Belli renk aralıklarında gecikme çok artıyor ama klasik IPS ekran: @leobrienBende inceledim adamlar ghosting'in kabul edilebilir olduğunu söylüyorlar ve gecikmeler çok fazla.
Belli renk aralıklarında gecikme çok artıyor ama klasik IPS ekran: @leobrien
Eki Görüntüle 2568464
Gecikmeleri fazla demek ayıp olur.
Tabii H25T7 bu konuda çok daha başarılı:
Eki Görüntüle 2568466
3ms ortalam bu fiyatta zor bulunur. Çoğu IPS'in 5-8ms olduğu yerde.
Şüpheli durumları var. Yalan yok. Kontrast değeri belli değil ve panel üreticisinin BOE olduğu iddia ediliyor sadece. Ama renk gamutu olarak sağlam ve gecikmede fena değil.Yani hocam piyasanın altında böyle özellikli monitörden şüphelenirim açıkçası.
Hangisinin gecikme daha iyiŞüpheli durumları var. Yalan yok. Kontrast değeri belli değil ve panel üreticisinin BOE olduğu iddia ediliyor sadece. Ama renk gamutu olarak sağlam ve gecikmede fena değil.
KTC varken pek önermiyoruz ama parası olmayan birininde o 5 para etmez diğer modelleri almaktansa bunu alması daha iyi.
KTC H25T7.Hangisinin gecikme daha iyi
Test fotoğraflarının ne olduğunu az çok anladım gerçekten en iyi verdiği gecikme arasındada ortalamada ktc 25t7 çok daha iyi teşekkür ederim alıcağım büyük ihtimal masa alınca ay içerisinde fırlamazsa fiyatı.KTC H25T7.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.