3-4 bin TL mouse önerisi

Bundan daha iyisini bulamazsın bu arada.
Çoğu kişi razer çift tıklama sorunundan dolayı önermiyor düz modelini kullanıyorum karşılaşmadım buda alınabilir.

Şu anda Darmoshark M3S kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 3-4 bin arasında. Claw grip tutuyorum. Aklımda Lamzu Atlantis, Lamzu thorn, Helios 2 Pro S var. Önerilerinizi bekliyorum.

Saydığın fareler acayip kaliteli ergonomik ve 3 4 k ya göre donanımlı sistemler san tavsiyem teknolojinin gelişmesinden kaynaklı sensörden ziyade mcusuda güçlü olmalı Razer Logitech gibi markalar kendiler üretip lisansladıkları için Hero2 gibi sensörleri var fakat PixArt 3950 Ultra PixArt 3395 gibi sensörler de Razer deatheader faresi ve Logitech Superlight faresi ile aynı sensörler sadece yazılım değişiyor yani kısaca özet geçmek gerekirse bu teknolojide mcu ve yazılıma bakmak gerek zaten sensörler o fiyata dağil gibi bir şey Mouselar burayı da bildiğine eminim

Saydığın fareler acayip kaliteli ergonomik ve 3 4 k ya göre donanımlı sistemler san tavsiyem teknolojinin gelişmesinden kaynaklı sensörden ziyade mcusuda güçlü olmalı Razer Logitech gibi markalar kendiler üretip lisansladıkları için Hero2 gibi sensörleri var fakat PixArt 3950 Ultra PixArt 3395 gibi sensörler de Razer deatheader faresi ve Logitech Superlight faresi ile aynı sensörler sadece yazılım değişiyor yani kısaca özet geçmek gerekirse bu teknolojide mcu ve yazılıma bakmak gerek zaten sensörler o fiyata dağil gibi bir şey Mouselar burayı da bildiğine eminim.

Çok güzel açıklamışsınız sizin tavsiyeniz ne olur bu saydıklarımda.

Oynacağınız Oyunlar Nedir Acaba?

Fortnite Valorant PUBG CS2 Valorant oynuyorum özellikle Fortnite ve PUBG ama.

Fortnite oyuncusu olarak paranı biriktirip bence G PRO alabilirsin ama velakin dersen ki yok hemen lazım ajaaz AJ159 8K Hz olanları var 1.6k TL Temu'da onlar iyi olabilir

VXE mad r Wireless mouse olabilir​

Logitech G PRO X Superlight kablosuz lightspeed oyuncu mouse.​

Olabilir​

Fortnite oyuncusu olarak paranı biriktirip bence G PRO alabilirsin ama velakin dersen ki yok hemen lazım ajaaz AJ159 8K Hz olanları var 1.6k TL Temu'da onlar iyi olabilir

VXE mad r Wireless mouse olabilir​

Logitech G PRO X Superlight kablosuz lightspeed oyuncu mouse.​

Olabilir​

G PRO niye alsın? Ucuza zaten 8K mouseler var.
AJ159'a gerek yok, sırf ucuz olduğu için öneriliyor o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı