Kasası 360mm destekliyor. Attıkların alınmaz bu varken.CORSAIR H100 RGB 240mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
CORSAIR H100 RGB 240mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CW-9060053-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.233,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Merhaba, normalde sıvı soğutma istemeyecek bir sistem olduğu söyleniyor biliyorum ama 3D render aldığımda CPU 95 derecelerde çalışıyor. Termal macunu yakın zamanda yeniledim. Bu sıcaklıkta 3-4 saat render almak da korkutuyor bir yandan. Sıcaklık yükselince otomatik olarak da CPU frekansları düşüyor, bu yüzden render süresi de uzuyor sanırım. Boşta Chrome kullanırken de derece +60 şeklinde, kökten bir çözüm olması adına sıvı soğutmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Piyasasına hakim değilim ama 3-4K bir bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum.
Soğutmalar hakkında pek bilgim yok o yüzden kasa görselini de ekliyorum (boyutuna göre vs. uyum sorunu olabileceğini düşünerek).
Kasa: XPG valor Air beyaz mid Tower Gaming kasa (valoraırmt-whcww)
Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım, teşekkürler şimdiden.
Merhaba, normalde sıvı soğutma istemeyecek bir sistem olduğu söyleniyor biliyorum ama 3D render aldığımda CPU 95 derecelerde çalışıyor. Termal macunu yakın zamanda yeniledim. Bu sıcaklıkta 3-4 saat render almak da korkutuyor bir yandan. Sıcaklık yükselince otomatik olarak da CPU frekansları düşüyor, bu yüzden render süresi de uzuyor sanırım. Boşta Chrome kullanırken de derece +60 şeklinde, kökten bir çözüm olması adına sıvı soğutmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Piyasasına hakim değilim ama 3-4K bir bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum.
Soğutmalar hakkında pek bilgim yok o yüzden kasa görselini de ekliyorum (boyutuna göre vs. uyum sorunu olabileceğini düşünerek).
Bu işlemciye 3-4 bin çok fazla bir kule tipi soğutucu işini görebilir.Merhaba, normalde sıvı soğutma istemeyecek bir sistem olduğu söyleniyor biliyorum ama 3D render aldığımda CPU 95 derecelerde çalışıyor. Termal macunu yakın zamanda yeniledim. Bu sıcaklıkta 3-4 saat render almak da korkutuyor bir yandan. Sıcaklık yükselince otomatik olarak da CPU frekansları düşüyor, bu yüzden render süresi de uzuyor sanırım. Boşta Chrome kullanırken de derece +60 şeklinde, kökten bir çözüm olması adına sıvı soğutmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Piyasasına hakim değilim ama 3-4K bir bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum.
Hocam eğer 1K gibi fiyat farkıyla sorunu kökten ve uzun zamanlı çözebiliyorsam onu tercih ederim. Mesela Arctic Liquid Freezer II modelini üst düzey bir sistemde de kullanabiliyorsam sistem yenileme ihtimalime karşılık 2K'ya kule tipi yerine 3K'ya sıvı bana daha alıcı geldi. Bu soğutucuların değerlerinin ne kadar fark edeceğini bilmeyerek ve 95 derecede render aldığımı düşünerek.
Hava soğutucu diyip geçmeyin hocam. PS120SE 1500TL iken hava soğutucu algısı yapsan bizim millete 4000'e satarsın. O kadar iyi.Açıkçası 2100 hava soğutucuya vereceğime 1000 TL daha koyar Arctic 360'a para veririm.