3-4 bin TL TKL klavye önerisi

Kunter

Decapat
Katılım
9 Haziran 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Minimum TKL. Kaliteli PCB'si olan. Çift basma sorunu olmayacak dayanikli klavye ariyorum. Tip bağlanti önemli değil. İsik gecirenlerden olsa mis olur.
Manyetik gerekli değil. Ama mekanikden daha sağlam olursa o da olur. Bir de yazilim desteği filan olsun da brick vs yaşamak istemiyorum bir daha. Bir adet brickli 2 adet PCB'si arizalanan klavyem var o yüzden dayaniklilik önemli. Şimdideb teşekkürler.
 
3 4 tuş pgup pgdwn olaymis daha iyi olurmus. Şimdiki klavyemde del tuşu olmasina rağmen fn p yapiyorum. O yüzden kisayol kullanmak istemiyorum pek.
 
MCHOSE G98 Pro'lar 3500 5000 arasinda degisiyor. Aralarinda ne fark var bilmiyorum. Muhtemelen switch farkidir ama fiyat farki da cok cozemedim. Numpadi olan klavye almaya karar verdim bu arada. Yazılım derdi olmayan olursa çok iyi olur. MCHOSE'ler sorunluymuş bu konuda galiba.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı