4 bin TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
4000
Akko ne hayatımda hiç duymadım değişik markalar.
Logitech razer en iyisi.
Yani öneri yaptığınız için teşekkür ederim de, bir süredir klavye/mouse piyasası bu tarz custom markaların elinde ve çok daha mantıklılar.

Tam bir F/P ürünü diyebilirim. Kullanıcıların bir çoğu memnun görünüyor.

Hocam bu renk paleti kusma getiriyor bana artık, şuanda da benzerini kullandığım için.
Bu hos duruyor, şarjı ne durumda acaba?

Ben mongsek kullanıyorum onu da önerirdimde yüzde 60.

Fun 60 kullanıyorsan sadece Hall effect ve düşük bütçeli olsun diye çok ucuz bir ürün çıkartma amacıyla yapılmış bir klavye. Akko fun serisi komple ses ve hissiyat bakımından bir zamanlar AliExpress'de 400TL'ye satIlmış red switch E-YOOSO kalitesinde. Buradaki arkadaşın o tarz bir klavye ile işi yok. Mekanik sağlam ses ve hissiyatlı bir klavye alabilir o fiyata.

Fun 60 kullanıyorsan sadece Hall effect ve düşük bütçeli olsun diye çok ucuz bir ürün çıkartma amacıyla yapılmış bir klavye. Akko fun serisi komple ses ve hissiyat bakımından bir zamanlar AliExpress'de 400TL'ye satIlmış red switch E-YOOSO kalitesinde. Buradaki arkadaşın o tarz bir klavye ile işi yok. Mekanik sağlam ses ve hissiyatlı bir klavye alabilir o fiyata.

Ben FACEIT FPS oyuncusuyum o yüzden aldım oyunda katkı sağlıyor.

@GRKM DUMAN iki klavyede bende var hissiyatları benzemiyor.

Peki benzer 1-2 alternatif daha önerebilir misiniz? 1 tane full size önerme ihtimaliniz var mı mesela
Full size almak yerine harici numpad alabilirsin.

4000TL bütçe ile Full Size istersen bu şekilde alabilirsin.

Full size almak yerine harici numpad alabilirsin.

4000TL bütçe ile Full Size istersen bu şekilde alabilirsin.
Hocam hiç hoşuma gitmiyor o muhabbet.

Hocam hiç hoşuma gitmiyor o muhabbet.

Masada boşa yer kaplamaz ve işin bittiğinde kaldırırsın. Üstüne istersen de sounpad vs gibi makro atamak için kullanabileceğin bir pad olarak kullanırsın. Aslında daha kullanışlı. Hem mouse için daha fazla yer açmış oluyorsun hem de daha fonksyonlu oluyor ama sen bilirsin.

Sadece Full boyut istiyorsan aslında buna bakabilirsin.

Peki benzer 1-2 alternatif daha önerebilir misiniz? 1 tane full size önerme ihtimaliniz var mı mesela
Bu biraz bütçe aşıyor ancak çok kaliteli.
Bu biraz bütçe aşıyor ancak çok kaliteli.
Full size olarak buna bakabilirsin:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı