Evet pek yok biliyorum ama başka çarem de yok. Hiç almamak mı yoksa M90 V3 Pro var onu mu alsam bilmiyorum. 2.elde olur ancak baktım pek bulamadım. Logitech DFGT baktım 5500 ikinci el cüzdanım güvende de 500 kesiyor 6000 yapıyor.
Bütçe mini minnacık artsa ikinci el rampage 900° olanlardan alınabilir.Evet pek yok biliyorum ama başka çarem de yok. Hiç almamak mı yoksa M90 V3 Pro var onu mu alsam bilmiyorum. 2.elde olur ancak baktım pek bulamadım. Logitech DFGT baktım 5500 ikinci el cüzdanım güvende de 500 kesiyor 6000 yapıyor.
DFGT 5500 değil ya. 4000 TL'ye rahat bulunur.
Bütçe mini minnacık artsa ikinci el Rampage 900° olanlardan alınabilir.
ETS oynamak istersen 90 derece tatmin etmez.
İkinci el temiz DFGT bakabilirsin.
900 alın. Rampage de olsa 900 alın. 90 derece hiç zevk vermeyecek ETS'de. Milimetrik döndürmek gerekiyor.ETS ve Forza 5 oynayacağım.
900 alın. Rampage de olsa 900 alın. 90 derece hiç zevk vermeyecek ETS'de. Milimetrik döndürmek gerekiyor.
Sanırım onun biraz yazılımsal sıkıntıları var ama ETS'de pek sıkıntı çıkmıyor gibi yorumlara bakarak konuşuyorum, deneyimim yok. Ama 90 derece almaktan iyidir.Peki sence V900s mi yoksa hiç almamakmı.
Sanırım onun biraz yazılımsal sıkıntıları var ama ETS'de pek sıkıntı çıkmıyor gibi yorumlara bakarak konuşuyorum, deneyimim yok. Ama 90 derece almaktan iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.