Mert Dursun
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B850M A ELT WF6E ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Amd Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 5.2 GHz 96MB (Kutusuz/Fansız) TRAY İşlemci
GIGABYTE GeForce RTX™ 5060 Ti GAMING OC 16G 3 Fanlı WINDFORCE Soğutmalı RGB Gaming Ekran Kartı – GV-N506TGAMING OC-16GD
Gigabyte 1000W UD1000GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Arctıc Ar Acfre00101a Liquid Freezer Iı - 360 A-rgb Intel-amd İşlemci Destekli Pwm Sıvı Soğutucu
MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW 4x1
- Meslek
- Bilgi İşlem Müdürü
- RAM
- GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia 1TB Excerıa Pro LSE10Z001TG8 M.2 Nvme 2280
- İşlemci
- Amd Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 5.2 GHz 96MB
Herkese selamlar,
Bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce topladım ve o zamandan beri aktif olarak kullanıyorum.
Anakart BIOS ayarlarını, gerekli sürücüleri ve ekran kartı sürücülerini sorunsuz şekilde kurduğumu düşünüyorum.
Test etmek için RDR2, GTA V, Cyberpunk, The Last of Us Part II, Forza 5 ve daha birçok oyunu yükledim. Tüm bu oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz şekilde oynatıyor. Ancak Valorant'ta sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. Sebebini bir türlü bulamadım, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Acaba Valorant'ın yakın zamanda yeni oyun motoruna geçmesi mi sorun çıkarıyor diye düşündüm. Çünkü eski laptopumda (R7 7840HS / 16 GB RAM / RTX 4060) Valorant'ı sorunsuz şekilde oynayabiliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce topladım ve o zamandan beri aktif olarak kullanıyorum.
Anakart BIOS ayarlarını, gerekli sürücüleri ve ekran kartı sürücülerini sorunsuz şekilde kurduğumu düşünüyorum.
Test etmek için RDR2, GTA V, Cyberpunk, The Last of Us Part II, Forza 5 ve daha birçok oyunu yükledim. Tüm bu oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz şekilde oynatıyor. Ancak Valorant'ta sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. Sebebini bir türlü bulamadım, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Acaba Valorant'ın yakın zamanda yeni oyun motoruna geçmesi mi sorun çıkarıyor diye düşündüm. Çünkü eski laptopumda (R7 7840HS / 16 GB RAM / RTX 4060) Valorant'ı sorunsuz şekilde oynayabiliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: