Ailem uyumamı istiyor, fakat ben uyumayı hiç sevmiyorum. Sahuru yaptıktan hemen sonra yatıp 3-4 saat sonra uyanırsam bana yeterli gelir mi? Hiç uyumamaya alışığım ama Online dersleri kaçırıyorum.
Uykuyu günde 2 ila 5 saat arası bir süreye düşüren bu uyku çeşidi, günümüzde denizde uzun süre geçiren bot yarışçıları ve astronotlar tarafından kullanılıyor.
Ailem uyumamı istiyor, fakat ben uyumayı hiç sevmiyorum. Sahuru yaptıktan hemen sonra yatıp 3-4 saat sonra uyanırsam bana yeterli gelir mi? Hiç uyumamaya alışığım ama Online dersleri kaçırıyorum.
Yeterli olmaz. Özellikle genç iseniz uykuya çok ihtiyacınız var. Minimum 7 saat maksimum 10 saat. Uyumayı sevmiyorum demişsiniz ama dersleri hem kaçırmamak için hem vücudunuza zarar gelmemesi için yaklaşık saat 21-22 gibi yatın sahur vaktine 1 saat kala uyanırsınız
Karantina döneminden beri 11-12 gibi uyanıyorum ve gece 2-3'e kadar bilgisayardayım. Ortalama da 7-8 saat uyumuş oluyorum. Ama yine de yetmiyor bana. Şu an bile gözlerim yanıyor, aşırı bir uykum var. 3-4 Saat uyumuş olsam ben ölürüm.
Karantina döneminden beri 11-12 gibi uyanıyorum ve gece 2-3'e kadar bilgisayardayım. Ortalama da 7-8 saat uyumuş oluyorum. Ama yine de yetmiyor bana. Şu an bile gözlerim yanıyor, aşırı bir uykum var. 3-4 Saat uyumuş olsam ben ölürüm.