3-4 saat uyumak yeterli midir?

301230

Decipat
Yer
???
Ailem uyumamı istiyor, fakat ben uyumayı hiç sevmiyorum. Sahuru yaptıktan hemen sonra yatıp 3-4 saat sonra uyanırsam bana yeterli gelir mi? Hiç uyumamaya alışığım ama Online dersleri kaçırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailem uyumamı istiyor, fakat ben uyumayı hiç sevmiyorum. Sahuru yaptıktan hemen sonra yatıp 3-4 saat sonra uyanırsam bana yeterli gelir mi? Hiç uyumamaya alışığım ama Online dersleri kaçırıyorum.

Yeterli olmaz. Özellikle genç iseniz uykuya çok ihtiyacınız var. Minimum 7 saat maksimum 10 saat. Uyumayı sevmiyorum demişsiniz ama dersleri hem kaçırmamak için hem vücudunuza zarar gelmemesi için yaklaşık saat 21-22 gibi yatın sahur vaktine 1 saat kala uyanırsınız

Karantina döneminden beri 11-12 gibi uyanıyorum ve gece 2-3'e kadar bilgisayardayım. Ortalama da 7-8 saat uyumuş oluyorum. Ama yine de yetmiyor bana. Şu an bile gözlerim yanıyor, aşırı bir uykum var. 3-4 Saat uyumuş olsam ben ölürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…