3-4 saat uyumak yeterli midir?

7-8 saattir bu süre fakat 04:00'te yatıp öğlen kalkmak işe yaramaz. 22:30 23:00 gibi yatmanız şart.
Çünkü bahsettiğim saatlerde vücut gelişim gösteriyor. Her saatin farklı bir işlevi var.

Kesinlikle, 22:00-02:00 arası uyumakla 06:00-10:00 arası uyumak çok farklı şeyler ama işte kardeşim orucu açıpda iftardan sahura kadar oyun oynamanın zevki bambaşka oluyor.

Kesinlikle, 22:00-02:00 arası uyumakla 06:00-10:00 arası uyumak çok farklı şeyler ama işte kardeşim orucu açıpda iftardan sahura kadar oyun oynamanın zevki bambaşka oluyor.
Ya özel durumlarda uyuma saati esneyebilir. Bu uyku olayı hayat düzeninin temelini oluşturduğu için ezbere konuşmak kolay oluyor. Düzenli uyuyabilmek için hayat şartlarının da iyi olması gerek.

Herkes kendini disipline etmeli. Birinin uyu demesi işi 2 kat daha zora sokacaktır. Ben mesela, çalışıyorum. Haftaiçi bu saatlere uyum sağlıyorum. Haftasonu esniyor. Çalışmadığım zamanlarda bu saatlere uymak çok zor oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı