Hocam kolu yarış oyunları dövüş oyunları hikayeli oyunlar için kullanacağım.İlk olcak hiç gamepadim yok İnternetten araştırmama göre şu an aklımda DualSense ya da Xbox kolu almak var. Buraya daha önce açtığım konuda biri 8 BitDo Ultimate 2C diye bir model yazdı baktım o da kaliteli ürüne benziyor. Tüm oyunlarla tak çalıştır uyumlu olduğunu söyledi, yardımcı olun hocam seçenek çok, kararsız kaldım.
PC için en mantıklısı hangisi?
Microsoft Xbox Wireless Controller 2020 9.Nesil Oyun Kolu QAT-00002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
USB dongle ile bağlıyorsunuz PC'ye. Xbox veya DualSense'te kablo ya da Bluetooth ile bağlaman lazım ya da USB dongle alman lazım ama bunun yanında geliyor zaten. Kalite olarak iyi bir ürün.
Kullanmadığım için net bir şey söyleyemem ancak en önemli farkı fiyat tabii ki de ve ayrıyeten Ultimate 2C de 2.4GHz dongle ile geliyor Bluetooth kullanmaktan kaynaklanan gecikme olmuyor Xbox bu konuda geride eğer ki dongle almak isterseniz ekstra fiyat ben malzeme kalitesindede eksiklik hissetmedim Dead zone hissedilmeyecek düzeyde DualSense PC için iyi bir tercihmi bilmiyorum PC oyunları genelde Xbox kolunun düzeni üzerinden tasarlanıyor galiba.
Microsoft Xbox Wireless Controller 2020 9.Nesil Oyun Kolu QAT-00002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
DualSense PC destekliyor, ama PC için yine de her zaman Xbox gamepad daha mantıklı Xinput için. Yine de bu fiyata daha mantıklı seçenek diğer arkadaşın attığı gibi 8BitDo bence de.
USB dongle ile bağlıyorsunuz PC'ye. Xbox veya DualSense'te kablo ya da Bluetooth ile bağlaman lazım ya da USB dongle alman lazım ama bunun yanında geliyor zaten. Kalite olarak iyi bir ürün.