3.400 TL PC için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Rob1n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 758

Rob1n

Decapat
Hocam kolu yarış oyunları dövüş oyunları hikayeli oyunlar için kullanacağım.İlk olcak hiç gamepadim yok İnternetten araştırmama göre şu an aklımda DualSense ya da Xbox kolu almak var. Buraya daha önce açtığım konuda biri 8 BitDo Ultimate 2C diye bir model yazdı baktım o da kaliteli ürüne benziyor. Tüm oyunlarla tak çalıştır uyumlu olduğunu söyledi, yardımcı olun hocam seçenek çok, kararsız kaldım.
PC için en mantıklısı hangisi?

Son düzenleme:
Kendimde kullanıyorum gerçekten kaliteli aynen bu satıcıdan aldım bir sorun yaşamadım.

Forza Horizon 5, Dead Cells ve Rocket League de sorun çıkarmadı kopma falan olmadı şarjı da çok iyi gidiyor.

8BitDo Ultimate 2C

Hem Xbox kolu hem de bunu kullanan varsa daha iyi yardımcı olabilir.

hocam bildiğim kadarıyla dualsense pc desteklemiyor ama yanlış da biliyorum olabillir
ben sana bunu öneririm

DualSense ve Xbox'dan farkı nedir hocam daha mı iyi avantajı ne.

Kullanmadığım için net bir şey söyleyemem ancak en önemli farkı fiyat tabii ki de ve ayrıyeten Ultimate 2C de 2.4GHz dongle ile geliyor Bluetooth kullanmaktan kaynaklanan gecikme olmuyor Xbox bu konuda geride eğer ki dongle almak isterseniz ekstra fiyat ben malzeme kalitesindede eksiklik hissetmedim Dead zone hissedilmeyecek düzeyde DualSense PC için iyi bir tercihmi bilmiyorum PC oyunları genelde Xbox kolunun düzeni üzerinden tasarlanıyor galiba.

hocam bildiğim kadarıyla dualsense pc desteklemiyor ama yanlış da biliyorum olabillir
ben sana bunu öneririm
DualSense PC destekliyor, ama PC için yine de her zaman Xbox gamepad daha mantıklı Xinput için. Yine de bu fiyata daha mantıklı seçenek diğer arkadaşın attığı gibi 8BitDo bence de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı