3.5 ayda sıfırdan MSÜ nasıl çalışılır?

emre4531

Femtopat
Daha fazla  
Temelim yok şu an konu anlatım falan dinliyorum, soru çözüyorum. DHO istiyorum, sayısal türünden alım yapıyor. Sadece sayısal mı yapayım yoksa sözel de çalısayım mi?

Temelim yok şu an konu anlatım falan dinliyorum, soru çözüyorum. DHO istiyorum, sayısal türünden alım yapıyor. Sadece sayısal mı yapayım yoksa sözel de çalısayım mi?
MSÜ'nün türkçe kısmı TYT türkçe ile aynı denecek düzeyde. Paragraf becerisi ve dil bilgisi becerisi gerektirir genel olarak. Matematik ve fen için de neredeyse TYT ile aynı diyebiliriz. Zaten sınavın genel hazırlanma noktasında baz alınan kaynak TYT. Bunu ÖSYM belirtmişti. Sosyal kısmı farklı gelebiliyor yani biraz daha bilgi ağırlıklı ama onun için sosyal çalışmaktansa şu an sıkı bir şekilde matematik ve türkçe çalışmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı TYT-AYT nasıl çalışıyorsan öyle çalışmalısın. İlgili playlistten nasıl çalışman gerektiğini öğrenebilirsin.

İşiniz yalnızca MSÜ sınavıyla değil. Yazın olan TYT ve AYT'ye de gireceksiniz.

MSÜ ve TYT'de sözel-sayısal ayrılmaksızın kitapçığın hepsinden sorumlusunuz.

AYT'de ise yalnızca Matematik ve Fen kısmından sorumlusunuz.

Gerçek isteğinizin DHO olduğunundan ise kesin bir şekilde emin olun. Gerçek isteğiniz değilse bu çalışma motivasyonunuzu etkiler. Harp Okulunun zorluğununun da farkında olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı