Denemek için arkadaşımdan ödünç aldım.Sepette 4K.
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
anlamadım yani bu iyimi MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYADenemek için arkadaşımdan ödünç aldım.
MSI marka olmadığına inandığım bu cihaz Çin malı tavsiye edilmeyen cihaza göre fıs çıktı. Evet 15hz daha yüksek ama o kadar. Renk ayarlarından beyaz dengesiyle oynadığım Koorui 24E3 bence(grafik tasarım ve matbaa baskısı alıyorum bence bile saçma 10-20 yıllık sektör emektarları beni dinleyip monitör alıyorken bence demem saçma) daha iyi.
MSI marka olmadığına inandığım bu cihaz Çin işi adını ilk defa duyduğum bir cihazla neredeyse aynı. Beyaz dengelerini ayarlarsanız 24E3 daha iyi çünkü 15W LED ampulün altında MSI marka olmadığına inandığım bu cihaz çok az yansıma yapıyorken Çin işi yapmadı.
Hocam renklere profesyonel açıdan yaklaşmıyorsanız aradaki fark sizi üzmez ama detaylara inersek rakiplerinden farksız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.