3,5 bin TL klavye ve mouse önerisi

Enesanna

Decapat
Merhaba öncelikle benim 3,5 bin TL bütçem var. Mouse, mouse pad, klavye almak istiyorum. Klavye olarak Vooka T60 düşünüyorum bu tarz hoşuma gidiyor. Bu klavyeyi alıp blank keycap seti takarsam sıkıntı çıkar mı? Mouse olarak da VXE R1 veya Attack Shark X11 düşünüyorum. Mouse pad hiçbir fikrim yok. Önerileriniz veya kullandıklarınız varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle benim 3,5 bin TL bütçem var. Mouse, mouse pad, klavye almak istiyorum. Klavye olarak Vooka T60 düşünüyorum bu tarz hoşuma gidiyor. Bu klavyeyi alıp blank keycap seti takarsam sıkıntı çıkar mı? Mouse olarak da VXE R1 veya Attack Shark X11 düşünüyorum. Mouse pad hiçbir fikrim yok. Önerileriniz veya kullandıklarınız varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

Klavye: Elektronik: MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1850 TL bu konudakine bakabilirsin.

Mouse: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html

Hocam pil olarak kötü gibi duruyor Attack Shark X11'den ne farkı var anlamadım.

Pili nasıl kötü duruyor hocam? 300 mAh diyorsan. Bu tamamen farenin kaç enerji harcadığı ile alakalı. 3950 verimli bir sensör. X11 alınmaz kronik sorunları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı