3 bin TL klavye ve mouse önerisi

Hocam klavyeyi beyaz istiyorum. Var mı beyaz kablosuz önerebileceğiniz?
Bütçen çıkarsa V87 var ama tam beyaz değil, beyaz ağırlıklı.

Bütçen çıkarsa V87 var ama tam beyaz değil, beyaz ağırlıklı.

Tam beyaz istiyorum ama sanırım 1300 1500 TL bandında klavye yok kablosuz beyaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam beyaz istiyorum ama sanırım 1300 1500 TL bandında klavye yok kablosuz beyaz.

Şu ikisi var boyutu senin için sorun değilse.

Bunlar için iyzicodaki %10 kampanyasını da kullanırsın, biraz da ordan cashback alırsın.

Şu ikisi var boyutu senin için sorun değilse.

Bunlar için iyzicodaki %10 kampanyasını da kullanırsın, biraz da ordan cashback alırsın.
Hocam ben Kararsız kaldım

VXE R1 mi yoksa VXE R1 SE+ mı almalıyım ?​

Hocam ben Kararsız kaldım

VXE R1 mi yoksa VXE R1 SE+ mı almalıyım ?​

İkisini de alma.

5. Bir emire kadar R1 serisinin satın alımları durdurulmuştur. ATK A9 veya A9 plus alın arkadaşlar. Bütçe yetiyorsa A9 plus daha iyi olur.

İkisini de alma.

5. Bir emire kadar R1 serisinin satın alımları durdurulmuştur. ATK A9 veya A9 plus alın arkadaşlar. Bütçe yetiyorsa A9 plus daha iyi olur.
bunu demın bende gordum de bu nasıl bır mouse bu daha mı ıyı yardımcı olur musun

Bunu demın bende gordum de bu nasıl bır mouse bu daha mı ıyı yardımcı olur musun?

Bu GPX klonu seri daha yeni geldi Wraith'e. Superlight ile ölçüleri birebir. Switch kalitesi daha iyi. Eğer Plus modelini alırsan ekstra kaplama ve batarya da ekleniyor işin içine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisini de alma.

5. Bir emire kadar R1 serisinin satın alımları durdurulmuştur. ATK A9 veya A9 Plus alın arkadaşlar. Bütçe yetiyorsa A9 Plus daha iyi olur.

MCU su hakkında pek bir bilgi yok hocam, alınması için biraz zaman tanınmalı diye düşünüyorum ben,
Gaming gen üzerinden Parolapara ve İyzico kampanyası üzerinden Akko FUN60 Max modelini 1810-1910 TL'ye alabilirsin, eğer mouse iyiyse o fareyide alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı