3.5 yıl rafta beklemiş sıfır telefon alınır mı?

Eto_o_bitmis

Decapat
Şu sıralar yeni telefon bakıyorum. Araştırmalarım sonucu S20, S21 FE ve S22 arasında kaldım. Hafiflik, küçük ekran, hafıza kartı desteği ve kutu içeriğinin tam çıkması nedeniyle S20 mi alsam acaba diyorum ama telefon piyasaya çıkalı 3.5 yıl olmuş. Sıfır buldum ama pili ne durumdadır acaba? Pil değişimi masrafı açar mı kısa sürede? Siz ne dersiniz?

S22 alacak bütçeniz varken altına inmeye gerek yok bence. Bir adaptör ve kulaklık çok masraf etmez telefona ödediğiniz paraya nazaran.
S22 için batarya süresi konusunda sıkıntılı ve ısınma sorunu var deniyor. Ayrıca bütçemi zorlayarak alacağım, aksesuarları vs. derken aradaki fiyat farkına değeceğinden şüpheliyim.

Şu sıralar yeni telefon bakıyorum. Araştırmalarım sonucu S20, S21 FE ve S22 arasında kaldım. Hafiflik, küçük ekran, hafıza kartı desteği ve kutu içeriğinin tam çıkması nedeniyle S20 mi alsam acaba diyorum ama telefon piyasaya çıkalı 3.5 yıl olmuş. Sıfır buldum ama pili ne durumdadır acaba? Pil değişimi masrafı açar mı kısa sürede? Siz ne dersiniz?
S22 yerine S23 alın derim.Çünkü bazı kronik sorunları var diyorlar.

Telefon 3,5 yıl önce tanıtılınca rafta 3,5 yıldır bekliyor olmuyor. Üretimi devam ediyor. Örneğin Eylül 2020'de lansmanı yapılan cihazın Ocak 2023'te üretilmiş sıfır kutulu hali gelebiliyor.
Bundan emin misiniz? İlk defa sizden duyuyorum. Ben üretim yapılıyor, lansman sonrası 1 yıl içinde üretim ve satış oluyor, sonrasında telefon bayileri vs. ellerinde kalmış ürünleri satıyor diye biliyordum. Çok enteresan.

S22 yerine S23 alın derim.Çünkü bazı kronik sorunları var diyorlar.
Evet batarya süresi sorunu ve ısınma sorunları var diye okudum. S22 pek düşünmüyorum açıkçası ama S23 de bütçeyi aşıyor. Bakalım. Bir karar vereceğiz.

Bundan emin misiniz? İlk defa sizden duyuyorum. Ben üretim yapılıyor, lansman sonrası 1 yıl içinde üretim ve satış oluyor, sonrasında telefon bayileri vs. ellerinde kalmış ürünleri satıyor diye biliyordum. Çok enteresan.

Evet batarya süresi sorunu ve ısınma sorunları var diye okudum. S22 pek düşünmüyorum açıkçası ama S23 de bütçeyi aşıyor. Bakalım. Bir karar vereceğiz.
Eminim. Bunu ilk defa duymanıza şaşırdım.

Örneğin 2019'da lansmanı yapılan iPhone 11'in üretimi 2022'de durdu. 3 yıl boyunca üretim devam etti. Şu anda rafta duran en yeni cihazlar 2022 üretimlilerdir. 2019 değil.

ben olsaydım verdiğiniz modellerden sanırım S21 FE modelini seçerdim. Sebebi aradaki fiyat farkı ve aralarında çok ta muazzam bir fark olmaması ama sizin bütçeniz yeterliyse s22 daha iyi duruyor. Fakat şu batarya kapasitesi beni biraz düşündürdü. En iyisi inceleme ve karşılaştırma videolarını izleyip bütçeniz dahilinde size uygun kararı kendiniz verin :)

Eminim. Bunu ilk defa duymanıza şaşırdım.

Örneğin 2019'da lansmanı yapılan iPhone 11'in üretimi 2022'de durdu. 3 yıl boyunca üretim devam etti. Şu anda rafta duran en yeni cihazlar 2022 üretimlilerdir. 2019 değil.
Peki örneğinizden yola çıkarsak bir telefoncunun rafında duran kapalı kutu telefonun 2019 mu 2022 üretimi mi olduğunu anlamamızın bir yolu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı