Lejoner0060
Centipat
Daha fazla
Geçenlerde Hatay/İskenderun'da çarşının sıcak yollarında giderken (Şevki Ustanın o taraflar) bir adam karşıma çıktı. Adam perperişan bir şekilde üzgünce yürüyordu. Adamla göz göze geldik ve adam biraz düşündü. Adam ağzını açacak gibi oldu. Yaklaşık 2,36 saniye sonra (236/100) adam "Kardeşim ben İskenderunluyum, burası benim memleketim ve bana hainlik yaptılar." dedi. Anlamadım ve dönüp arkama baktığımda adam öylece yürümeye devam etti. Geçmiş olsun diye bağırdım fakat dönüp arkasına bakmadı. Garip giyinmişti zaten. Üstünde gri kısa kollu sweatshirt (?) ve siyah pantolon vardı. Size de böyle insanlar denk geliyor mu hiç? Yolda yürürken bir anda bir şey söyleyip yoluna devam eden insanları anlamıyorum. Deprem zamanında markete gitmiştim. Çıktığımda ise bir dayı gelip "Bak depremde bina nasıl aşağı çökmüş." deyip eliyle gösterip yoluna devam etti. Anlamıyorum bu insanları. Acaba konuşacak kimseleri yok diye mi böyle diyorlar hiç çözümleyememişimdir... Sizde de varsa anlatır mısınız, dinlemek isterim.