3.500 TL 1 TB M.2 SSD önerisi

Evet muhtemelen Akakçe'de sorun olmuştu o sırada. Bu arada G3 Plus'ın ısınma dışında sorunu var mıydı? Sorunu ve farkı? Bir de NV3 alınır mı?
NV3 alınmaz, QLC NAND piyangosu ve bazı şikayetleri var.

G3 Plus ise sıradan giriş seviyesi bir Gen 4 SSD. Esprisi yok. Depolama alanı doldukça SLC önbelleği çok düşüyor birde.

Hocam ben de sizin gibi pişmanım. Şu an Samsung 990 Pro 1 TB aldım 5.000 TL'ye. İyi mi yaptım sizce?

Eğer Samsung kendi üretiyorsa tamamen, o zaman en iyi kararı vermişsinizdir. Ben de onu düşünmeye başladım artık. Yola 3K ile çıktım şimdi 5K'ya çıktım ben anlamadım nasıl bir çıkmaz sokaktayım.

KC3000 daha iyi diyorsunuz yani. Ama şu an hepsinin fiyatı uçtu. Keşke 3.6k iken alsaydım...
2 hafta geçmiş mesajımın üstünden hocam, ne diyeyim?

Eğer Samsung kendi üretiyorsa tamamen, o zaman en iyi kararı vermişsinizdir. Ben de onu düşünmeye başladım artık. Yola 3K ile çıktım şimdi 5K'ya çıktım ben anlamadım nasıl bir çıkmaz sokaktayım.
Komple kendi donanımını kullanıyor Samsung. Genede kusurları var. Nedense 990 Pro'lar çok fazla bozuluyor, Firmware ile düzeldi diyorlar ama ansızın bir forum üyeside çıka geliyor.

Mediamarkt'tan aldım. Isınma sorunları varmış diyorlar doğru mu? Bir şüpheye düştüm. İade edip KC3000 mü alsam?

@berat3636 Öyle bir sorun yokmuş tamam. Korktum bir an. 😶

Konu '990 Pro iade edilmeli mi?' 990 Pro iade edilmeli mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı