3.500 TL Bilgisayar Toplama

Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,3.500 TL ye @M.Hakan 'ın verdıgı sıstemı topladım ama ben monitörde istediğim icin ssd yi çıkarttım ve Gözüme güzel gözüken bi monitör buldum ama biraz aştı ve 3.800 lere cıktı herneyse ben yarın sanıyorsam Vatana gıdıcem ve toplayacagım sızızınde goruslerınızı alayım dedım,şimdiden teşekkürler :)
PC SİSTEM.png
 
Overclock a fazla abanmam zaten Battlefield 4 , DayZ , COD-AW Gibi oyunları oynayacagım,Bu fiyata ıyı bı sıstem alamam galıba onu merak edıyorum.Birde ssd yok gordugunuz gibi ben çıkarttım onu onun yerine monitör taktım cunku şuanki monitörüm 1440x900.Sizde iyimi yaptım o monitör yerine baska monitörmü almalıyım veya monitördende kısıp ssdnın ucuzundanmı almalıyım 3500 dusunuyorumdum 3800 de fazla bı fark yapmaz dıye dusunuyorum :)
 
Monitörün kalabilir SSD'yi daha sonra ekleyebilirsin. Eğer overclock'a ihtiyaç duymuyorsan anakart ve işlemcide değişiklik yapıp fiyatı 3000 TL'ye kadar indirebiliriz hatta üstüne SSD bile eklersin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı