3,500 TL monitör dahil i3 6100 PC Toplama

Böyle bir pc topladım pek Amd almak istemiyorum bu pc şuanki oyunlar için yeterli olur mu ve uymusuzluk var mı ?
alınacak pc.PNG
 
zaten sistemi hemen almayacağım 1 temmuz gibi alıcam ama Amd uzun ömürlü olur mu ?

intel core i5 6402p ve intel core i5 6500 arasında çok fark varmıdır ?
Gereksiz yere çekinceniz olmasın hocam. Amd uzun ömürlü olacaktır elbette. Ben size bir alternatif sundum alıp almamak sizin elinizde.
 
Ama ben sistemi vatandan alacağım için sizin önerdiğiniz parçaların bazıları yok o yüzden pahalıya denk geliyor dediğim gibi monitör dahil en fazla 3.500 tl. Sistem önerilerinizi Vatan bilgisayardan yaparsanız daha iyi olur.
 
230 dolarlık kartın kaç liradan gelmesini bekliyorsunuz hocam? Bunun dışında güç kaynağı yeterli.
Türkiyeye vergiler falan derken 600-800 TL arasında bir fiyat bekliyorum. Tabi 900-1000 TL gibi fiyata da satılabilir belli olmaz. PSU yetersiz derken benim demek istediğim ilerde yetmeyebilir mesela CF yada SLI yapmak isteyebilir. Yok yapmayacaksa yeter de artar o PSU.

Ama ben sistemi vatandan alacağım için sizin önerdiğiniz parçaların bazıları yok o yüzden pahalıya denk geliyor dediğim gibi monitör dahil en fazla 3.500 tl. Sistem önerilerinizi Vatan bilgisayardan yaparsanız daha iyi olur.
Sen vatanın mağazasına mı gidip alacaksın yoksa internet üzerinden mi ? İnternetten alacaksan daha ucuza bulabileceğin siteler var. O bütçeye Gtx 960 almamalısın zannımca.
 
Hayirli geceler bende bu cumartesi siz gibi 3.000 tl butce ile monitor dahil sistem toplayacağım. 2 aydir araştırma sonucu ben bunu alacağım. Sizede tavsiye ederim.

Anakart: Msi b150 gaming m3

Ram: Kingston hyperx fury 8 gb 2133 mhz

Ekran karti: msi r7 370 2 gb oneriyorum gtx 950 almak istersen fiyat farki arada 150 tl gibi bir rakam ve hem onerecegim monitorde freesync öZelliği var. Hemde aralarinda bu kartlarin 5 10 fps gtx 950 daha güçlü ama freesync den yararlanamazsiniz.

işlemci: intel i5 6500

Hdd: Seagate barracuda 1 tb.

Monitor:
VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Kasa : Zalman r1 600le & zalman z3 plus 600le
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı