3.500 TL monitör dahil oyun amaçlı sistem toplama

1.png
2.png

Eki Görüntüle 257649
Bu şekilde 3670 tutuyor. Kesinlikle bu sistem iyi dediğiniz @PC Toplayıcı nın sisteminden daha iyi.
Bütçe aşamam diyorsanız mönitörün 21,5" versiyonu 150 TL daha ucuz.
Sistem gayet güzel tek kötü gördüğüm sorunlar ekranın ms si 4 bu kötü bir durum ayrıca eğer alan kişi sistem toplamayı bilmiyorsa bilgisayarcıya bir 50-100 TL vermek zorunda kalıcak ayrıca koyduğun bellek daha çok intel işlemcilerle uyum sağlıyor monitöründe eyecare özelliği göremedim belleğin 3000 mhz olması güzel ama cl si 15 bu kötü olmuş yorumumu sorcak olursanız eğer parçaları kasaya monte etmeyi bilmeyen ve bilgisiyarda çok vakit geçiren biri benim dediğim bilgisayarı alsın

Sistem gayet güzel tek kötü gördüğüm sorunlar ekranın ms si 4 bu kötü bir durum ayrıca eğer alan kişi sistem toplamayı bilmiyorsa bilgisayarcıya bir 50-100 TL vermek zorunda kalıcak ayrıca koyduğun bellek daha çok intel işlemcilerle uyum sağlıyor monitöründe eyecare özelliği göremedim belleğin 3000 mhz olması güzel ama cl si 15 bu kötü olmuş yorumumu sorcak olursanız eğer parçaları kasaya monte etmeyi bilmeyen ve bilgisiyarda çok vakit geçiren biri benim dediğim bilgisayarı alsın
Evet toplamayı bilmiyorsa sıkıntı olabilir. Ama videolara bakarak çok rahat montaj yapabilir. 50 TL verip yaptırsa bile değecektir. Ama diğer dediklerinize katılmıyorum kesinlikle. RAM de ilk önce mHz değerine bakman gerekiyor. Ryzen sistemde de yüksek mHz değeri önemli. CL değeri de çok bir şey fark etmeyecektir. Renderda fark ediyor diye biliyorum. Uyum konusuna bir şey diyemeyeceğim. Ben bunları denedim uyumlu bir şey değil mi diyorsun?

Monitörde eyecare özelliği var. Ayrıca 4ms olmasi bir şey değil. 5ms altı gayet rahat tercih edilebilir. Neye göre 4ms çok 1ms kesinlikle daha iyi diyorsunuz? Bu aradaki 3ms farkı anlayabilecek misiniz? Bakın ms diyoruz. 3000:1 kontrast ve AMVA+ panele sahip.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı