PC Toplayıcı
Hectopat
Daha fazla
Eğer biraz araştırma yapsaydın o ramle ilgili intel ile daha çok performans göstereceğini yani daha çok intel ile uyumlu olduğunu görürdün ayrıca sistemin benim sistemimden 90 TL daha pahalı ve parçalar farklı yerlerden geldiği için daha zahmetli oluyor alan kişi geleceğe yönelik bir sistem aldığı için bence tekrar monitör değiştirmek istemeyecektir 1ms monitör tercihimdirEvet toplamayı bilmiyorsa sıkıntı olabilir. Ama videolara bakarak çok rahat montaj yapabilir. 50 TL verip yaptırsa bile değecektir. Ama diğer dediklerinize katılmıyorum kesinlikle. RAM de ilk önce mHz değerine bakman gerekiyor. Ryzen sistemde de yüksek mHz değeri önemli. CL değeri de çok bir şey fark etmeyecektir. Renderda fark ediyor diye biliyorum. Uyum konusuna bir şey diyemeyeceğim. Ben bunları denedim uyumlu bir şey değil mi diyorsun?
Monitörde eyecare özelliği var. Ayrıca 4ms olmasi bir şey değil. 5ms altı gayet rahat tercih edilebilir. Neye göre 4ms çok 1ms kesinlikle daha iyi diyorsunuz? Bu aradaki 3ms farkı anlayabilecek misiniz? Bakın ms diyoruz. 3000:1 kontrast ve AMVA+ panele sahip.
Zaten senin sistemindeki belli başlı gözüken tek fark monitörü kötüleştirip anakart ve bellek için yatırım yapmışsın ortak görüş olarak alacak kişi monitörü kısıp rami senin seçtiğin değilde mhz si daha yüksek olan bir ram seçip anakartı da geliştirebilir