Arkadaşlar kasa toplamak istiyorum. Bütçem 3.500 TL. Yeni nesil oyunlarda kasmayacak türden bir sistem önerebilir misiniz?
Vallahi hocam bu parçaları 2100'e topladım monitör aksesuarlar hariç anakart: Gigabyte 970A-UD3p ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB 256 Bit HDD: 1, 5 TB PSU: Hadron 600W RAM G.Skill 8 GB (4x2) kasa: Rampage Red SKY kasa sıvı soğutma: Thermaltake işlemci: AMD FX-8320 eight Core 3.5 GHz parçalardan örnek olarak.
O PSU'yu çabuk yenileyin bence. Yarın bilgisayarın patlarsa şaşırma.
Neden.
Çok iyi bulmuşsunuz, bende en az 3 bine toplamak istiyorum site önerir misiniz ucuz ve güvenilir.
Rampage hava almaz kasa ve Hadron PSU. Geçmiş olsun.Vallahi hocam bu parçaları 2100'e topladım monitör aksesuarlar hariç anakart: Gigabyte 970A-UD3p ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB 256 Bit HDD: 1, 5 TB PSU: Hadron 600W RAM G.Skill 8 GB (4x2) kasa: Rampage Red SKY kasa sıvı soğutma: Thermaltake işlemci: AMD FX-8320 eight Core 3.5 GHz parçalardan örnek olarak.
Güzel midir?Pollux 3TN-B - Game Garaj
INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.