3.500 TL sistem önerisi

EGGoR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasa toplamak istiyorum. Bütçem 3.500 TL. Yeni nesil oyunlarda kasmayacak türden bir sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kasa toplamak istiyorum. Bütçem 3.500 TL. Yeni nesil oyunlarda kasmayacak türden bir sistem önerebilir misiniz?

Vallahi hocam bu parçaları 2100'e topladım monitör aksesuarlar hariç anakart: Gigabyte 970A-UD3p ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB 256 Bit HDD: 1, 5 TB PSU: Hadron 600W RAM G.Skill 8 GB (4x2) kasa: Rampage Red SKY kasa sıvı soğutma: Thermaltake işlemci: AMD FX-8320 eight Core 3.5 GHz parçalardan örnek olarak.

Vallahi hocam bu parçaları 2100'e topladım monitör aksesuarlar hariç anakart: Gigabyte 970A-UD3p ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB 256 Bit HDD: 1, 5 TB PSU: Hadron 600W RAM G.Skill 8 GB (4x2) kasa: Rampage Red SKY kasa sıvı soğutma: Thermaltake işlemci: AMD FX-8320 eight Core 3.5 GHz parçalardan örnek olarak.

O PSU'yu çabuk yenileyin bence. Yarın bilgisayarın patlarsa şaşırma

O ucuz PSU'lardan alınmaz. Demedi deme. Patlarsa karışmam ki şanslıysan sadece bozulur. En az yanında 80 Plus Bronze sertifikalı olmalı. Bu aylık elektrik masrafına da giriyor. O PSU'yu bırakıp FSP, Corsair vb. PSU'lar almazsanız hem bilgisayarınız yanar bütün parçalar gider ve her ay 10 lira daha fazla elektrik parası ödemek zorunda kalırsınız.

Rampage hava almaz kasa ve Hadron PSU. Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı