3.500 TL'ye %75 klavye önerisi

Manyetik klavye daha uzun ömürlüdür dezavantajı herhangi bir yazma geri tepkimesi alamamak. İş için ya da günlük kullanım için mekanik daha iyi olur ama genellikle oyun oynancaksa manyetik al gitsin.

Manyetik klavye daha uzun ömürlüdür dezavantajı herhangi bir yazma geri tepkimesi alamamak. İş için ya da günlük kullanım için mekanik daha iyi olur ama genellikle oyun oynancaksa manyetik al gitsin.

Neye gore daha uzun omurlu? Malzeme kalitesi, yalıtımı, PBT kalitesi daha geride manyetikler bu butcede. Switch olarak evet daha uzun omurlu ama klavyenin kendisi yapı olarak geride, direkt uzun omurlu demek yanlış.

Neye gore daha uzun omurlu? Malzeme kalitesi, yalıtımı, PBT kalitesi daha geride manyetikler bu butcede. Switch olarak evet daha uzun omurlu ama klavyenin kendisi yapı olarak geride, direkt uzun omurlu demek yanlış.

Switchleri daha uzun ömürlü ve malzeme kalitesi olarak daha iyi hissettiriyor şu an kullandığım jet75 de 1.5 kilo ve gerçekten çok premium hissettiriyor ondan önce Razer klavye kullanıyordum ve kesinlikle çok daha iyi manyetik klavye.

Switchleri daha uzun ömürlü ve malzeme kalitesi olarak daha iyi hissettiriyor şu an kullandığım jet75 de 1.5 kilo ve gerçekten çok premium hissettiriyor ondan önce Razer klavye kullanıyordum ve kesinlikle çok daha iyi manyetik klavye.

Razer ile karsilastirman hata. Jet75 ve Z75S'i yanyana karşılaştırdım. Ayriyeten elimde G75 Pro var. Hissiyat ve malzeme kalitesi olarak cok faek var mekanikler lehine. Elimdeki NuPhy Air75 HE Jade Pro ile G75 Pro'yu karsilastiriyorum hissiyat olarak arada 4500 lira fiyat farki var yine G75 Pro daha iyi. Manyetikler fazlasıyla abartılıyor bunuda bir manyetik kullanıcısı olarak soyluyorum.

Razer ile karsilastirman hata. Jet75 ve Z75S'i yan yana karşılaştırdım. Ayrıyeten elimde G75 Pro var. Hissiyat ve malzeme kalitesi olarak cok faek var mekanikler lehine. Elimdeki nuphy Air75 he jade Pro ile G75 Pro'yu karsilastiriyorum hissiyat olarak arada 4500 lira fiyat farki var yine G75 Pro daha iyi. Manyetikler fazlasıyla abartılıyor bunu da bir manyetik kullanıcısı olarak soyluyorum.

Manyetiğe o kadar para verilmez hocam zaten özellikleri hepsi aynı switchleri desen arada çok az fark var.

Manyetiğe o kadar para verilmez hocam zaten özellikleri hepsi aynı switchleri desen arada çok az fark var.

Fiyat farkina değer. Aluminyum kasa, daha iyi yalıtım, gasket mount gibi ekstralar var arada. Evet NuPhy aluminyum kasa olmasina ragmen plastik kasalı G75 Pro daha iyi hissettiriyor. Switch olarakta azda olsa daha iyi Jade Pro. Yinede Kailh Magnetic God gayet Jade Pro seviyesinde bir manyetik switch.

Fiyat farkina değer. Aluminyum kasa, daha iyi yalıtım, gasket Mount gibi ekstralar var arada. Evet nuphy aluminyum kasa olmasina ragmen plastik kasalı G75 Pro daha iyi hissettiriyor. Switch olarak da az da olsa daha iyi jade Pro. Yine de Kailh magnetic god gayet jade Pro seviyesinde bir manyetik switch.

Hocam benim önerdiğim klavye jet75 3.5 lira ve kalith manyetik god kullanıyor dediğiniz gibi o klavyeye manyetik almam bende tek fark kasa kalitesi çünkü ve çok abartı bir fiyat.

Alu kasalar 1.5-2.0 kg arası zaten o klavye taş çatlasın 1000gr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı