3.500 TL'ye %75 klavye önerisi

Aula F75 Amazon'da 2200 TL. Tek sevmediğim yanı ağır olması.

Jet75 tavsiye ederdim bu bütçelerde manyetik daha iyi bir tercih.

Kesinlikle X75 veya Z75S bu butcede. Manyetik daha iyi bir tercih falan degil. Manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece onermem manyetik kullancisi olarak. Gecikme olarak hissedilen fark yok. Hissiyatlari hala kotu mekaniklere kiyasla. Hatta karşılaştırmak adına elimde hem NuPhy Air 75 He hemde G75 Pro var ve arada neredeyse 4500 liralik bir fiyat faeki olmasina ragmen G75 Pro beni hissiyat olarak daha memnun ediyor. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak cok daha iyi. Ayriyeten snaptap ve rapid trigger tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Neredeyse etkisi yok oyunlara. CS'de direkt kullanilamiyor lobiye atiyor oyun. Valorant'in ise mekaniklerine uymadigi icin neredeyse etkisi yok, movementin kotuyse hissedersin sadece oda fazla bir etki vermez.

Bu ikisi arasindan renkleri uyuyorsa Z75S oneririm, ust kapagi aluminyum.

Butceni biraz asabilirsen ve premium bir klavye istersen buna bakabilirsin. Tamamen aluminyum kasa bir klavye.

Son düzenleme:
Hocam bende g75 pro aldım ancak iadeye gönderdim. Başta dongleı taktığımda bilgisayar tanımadı. Sonra yazılım indirdim ve şarjı asla doğru göstermiyordu. Tuşlarda bazen yazmama veya 20-30 kere yazma sorunu oluyor. Tek yaşayan ben miyim bilmiyorum ancak göz önünde bulundurun derim

Hocam bende g75 pro aldım ancak iadeye gönderdim. Başta dongleı taktığımda bilgisayar tanımadı. Sonra yazılım indirdim ve şarjı asla doğru göstermiyordu. Tuşlarda bazen yazmama veya 20-30 kere yazma sorunu oluyor. Tek yaşayan ben miyim bilmiyorum ancak göz önünde bulundurun derim

Daha once yasayan gormedim hocam ilksiniz bu konuda. Surekli oneriyoruz forumda herkes memnun. Kronik degil yani. Şarj seviyesi sorunu birkac kez bende de oldu driver ile alakali. Fn+B ile ogrenebiliyoruz sarjini zaten klavyenin buyuk bir sorun degil o yuzden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı