Başlıkta yazdığın isteklere göre X75.Hocalarım Jet75 mi? X75? Sizce hangisi alınmalı.
Hocam bende g75 pro aldım ancak iadeye gönderdim. Başta dongleı taktığımda bilgisayar tanımadı. Sonra yazılım indirdim ve şarjı asla doğru göstermiyordu. Tuşlarda bazen yazmama veya 20-30 kere yazma sorunu oluyor. Tek yaşayan ben miyim bilmiyorum ancak göz önünde bulundurun derim![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Hocam bende g75 pro aldım ancak iadeye gönderdim. Başta dongleı taktığımda bilgisayar tanımadı. Sonra yazılım indirdim ve şarjı asla doğru göstermiyordu. Tuşlarda bazen yazmama veya 20-30 kere yazma sorunu oluyor. Tek yaşayan ben miyim bilmiyorum ancak göz önünde bulundurun derim
Hocam X75 alacaktım önerileriniz üzerine ama sonra AK820 Max he modelini gördüm ve kararsız kaldım. Hangisini almalıyım.
![]()
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
Hocam x75 alacaktım önerileriniz üzerine ama sonra AK820 Max HE modelini gördüm ve kararsız kaldım. Hangisini almalıyım.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.