3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500
Sararma sorununun çok gözünüze batmayacağını düşünüyorsanız alın.

Amazon'a satıcı Gizala olarak siyah renginin stokları gelmiş ama tam 3500TL. Sırf siyah olsun diye de o kadar para verilmez gibi sanki.

Gizala iade işinde sıkıntı çıkarıyor mu ? Bende şu kolu deniyeyim diyorum artık ama mekanik tuşlar yüzünden pek çok kol iade ettim membran tuşa(xbox-ps5 tuşları) yakın hissiyatı varmıdır ?

Gizala iade işinde sıkıntı çıkarıyor mu ? Bende şu kolu deniyeyim diyorum artık ama mekanik tuşlar yüzünden pek çok kol iade ettim membran tuşa(xbox-ps5 tuşları) yakın hissiyatı varmıdır ?
8bitdo Ultimate 2 bakabilirsiniz veya gamesir nova 2 lite. Gizala iade konusunda sorunlu bir firma değil. Müşteri memnuniyeti yüksek

8bitdo Ultimate 2 bakabilirsiniz veya gamesir nova 2 lite. Gizala iade konusunda sorunlu bir firma değil. Müşteri memnuniyeti yüksek
8bitdo ellerimi mahvetti, gamesir nova bana göre değil hocam. Şuan vader 4 pro dan memnunum. Apex 5 çıktı ama almanın yolu yok henüz. Vader 5 pro türkiyeye gelene kadar bunu denemek isterim açıkcası kol standıyla birlikte 3200 küsüre geliyor fena fiyatı da yok aslında

Fiyatına göre zaten çok üstün bir kol. Bence alıp deneyebilirsiniz hissiyatından pişman olacağınızı sanmıyorum çünkü klasik sert mekanik hissiyattansa daha yumuşak bir hissiyatı var. Yine o mekanik hissiyatı alıyorsunuz ama bir easysmx x10, gamesir g7, machenike g5 pro gibi modellerdeki kadar sert ve keskin değil. Mekanik tuşların üzerindeki membran tabaka hissiyatını yumuşatıyor

@Katipke Gizala'nın sitesine iki rengi de gelmiş. Almadan önce ekstra belirtmek istediğiniz bir şey var mı acaba? Işıklandırmaları sorunlu gelirse ki kronik bir sorunu olduğu için ihtimali yüksek nasıl bir yol izlemeliyim? Öyle bir durumda umarım Gizala iade konusunda sorun çıkarmaz.
Mekanik tuşlara hızlı hızlı bastığımda nasıl bir hissiyat verecek onu da bilmiyorum dediğim gibi sadece F310 kullandım.
Başka kronik bir sorunu var mı bilmiyorum varsa belirtirseniz sevinirim.

Eğer elinize sorunlu bir ürün geçerse discord üzerinden gamesir ile veya gizala ile iletişime geçip sorununuzun çözülmesini isteyebilirsiniz. Bildiğim ışık hariç başka bir kronik sorunu yok zaten.

Eğer elinize sorunlu bir ürün geçerse Discord üzerinden GameSir ile veya gizala ile iletişime geçip sorununuzun çözülmesini isteyebilirsiniz. Bildiğim ışık hariç başka bir kronik sorunu yok zaten.

Teşekkürler. Almaya çalışıyorum ama bir türlü alamıyorum sürekli hata veriyor yarın tekrar deneyeceğim.

Eğer elinize sorunlu bir ürün geçerse Discord üzerinden GameSir ile veya gizala ile iletişime geçip sorununuzun çözülmesini isteyebilirsiniz. Bildiğim ışık hariç başka bir kronik sorunu yok zaten.

Siz ışık sorununu yaşamış mıydınız acaba? Ya da yaşadığınız bir sorun var mıydı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…