3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500
Denedim hocam ama bende herhangi bir yapışkan sesi gelmedi, kullanırken sizi çok rahatsız etmiyorsa bence kalabilir ama diyorsan ki rahatsız oluyorum satıcıyla bir iletişime geç derim gizaladan aldıysan eğer kendi sitelerinde canlı destek vardı, oradan ulaşabilirsin.

İçimde kalmasın diye bir iletişime geçeyim. Aslında böyle kullanabilirim. Kulaklık taktığımda ses duymayacağım ve basış hissiyatına da bir etkisi yok yani basıyorum basılı kalıyor sonra geri düzeliyor gibi bir durum yok sadece sesi sıkıntı.

İçimde kalmasın diye bir iletişime geçeyim. Aslında böyle kullanabilirim. Kulaklık taktığımda ses duymayacağım ve basış hissiyatına da bir etkisi yok yani basıyorum basılı kalıyor sonra geri düzeliyor gibi bir durum yok sadece sesi sıkıntı.
Rahatsız olmuyorsan çok önemli değil ama yine de dediğin gibi iletişime geç, içinde kalmasın. Bir de konuşmaların ss ini al derim, ilerde sorun büyürse garanti kapsamında yollarsın kullanıcı hatası da diyemezler. Zaten öyle diyeceklerini sanmam ama ne olur ne olmaz.

Rahatsız olmuyorsan çok önemli değil ama yine de dediğin gibi iletişime geç, içinde kalmasın. Bir de konuşmaların SS ini al derim, ileride sorun büyürse garanti kapsamında yollarsın kullanıcı hatası da diyemezler. Zaten öyle diyeceklerini sanmam ama ne olur ne olmaz.

Çok teşekkür ederim. Daha ürün geleli 1 saat olmadı insan haliyle temiz gelmesini istiyor.

Ben microsoft store üzerinden indirmiştim. Size büyük ihtimalle güncel firmware ile birlikte gelir ama eski sürüm olsa bile bir süre kullanın; sorun yoksa aynı şekil devam edin. Çalışıyorsa ellemeye gerek yok. 😁 Eğer aydınlatmada ya da diğer özelleştirmelerde bir sıkıntı varsa o zaman firmware güncellersiniz. @SensOuma

Tuş sesi konusunda eğer basma hissiyatında bir sorun oluşturmuyorsa bence sıkıntı etmeyin. Kendinizi oyuna kaptırınca tuş sesi falan gelmez kulağınıza. En azından birkaç gün kullanın, ses devam ederse o zaman değiştirirsiniz.

Ben Microsoft Store üzerinden indirmiştim. Size büyük ihtimalle güncel Firmware ile birlikte gelir ama eski sürüm olsa bile bir süre kullanın; sorun yoksa aynı şekil devam edin. Çalışıyorsa ellemeye gerek yok. 😁 eğer aydınlatmada ya da diğer özelleştirmelerde bir sıkıntı varsa o zaman Firmware güncellersiniz. @SensOuma

Tuş sesi konusunda eğer basma hissiyatında bir sorun oluşturmuyorsa bence sıkıntı etmeyin. Kendinizi oyuna kaptırınca tuş sesi falan gelmez kulağınıza. En azından birkaç gün kullanın, ses devam ederse o zaman değiştirirsiniz.

Hocam şarj olmazken yani kullanırken bende ortada sadece tek bir ışık yanıyor sizce normal mi?

Hocam şarj olmazken yani kullanırken bende ortada sadece tek bir ışık yanıyor sizce normal mi?

Ve şarj olurken 4 tane ışık yanıyor ve bir daha yanmıyor.

Ve şarj olurken 4 tane ışık yanıyor ve bir daha yanmıyor.
Gamepadde 4 farklı profil var. Her bir profilde dead zone, ivmelenme hızı gibi ayarları kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ortadaki aydınlatma tek çubuk yanıyorsa 1. profildesniz demek.
Ben sadece göze hoş göründüğü için tüm ışıklar yansın diye 4. profilde kullanıyorum. Eğer siz de hepsi yansın isterseniz kontolcünün orta-alt kısmındaki "M" tuşuna basılı tutarken sağ stick ile aşağı yukarı yaparak ayarlayabilirsiniz.

Gamepadde 4 farklı profil var. Her bir profilde Dead zone, ivmelenme hızı gibi ayarları kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ortadaki aydınlatma tek çubuk yanıyorsa 1. profildesniz demek.
Ben sadece göze hoş göründüğü için tüm ışıklar yansın diye 4. profilde kullanıyorum. Eğer siz de hepsi yansın isterseniz kontolcünün orta-alt kısmındaki "m" tuşuna basılı tutarken sağ stick ile aşağı yukarı yaparak ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler. Bir de şunu fark ettim sağda altta yanan ışık ile soldaki ışık aynı parlaklığı vermiyor. Sağdaki ışık daha az parlaklık veriyor evet bu bariz görülen bir hata ama kullanacağım. Zaten sadece ortadaki ışıkları kullanacağım için sorun olmayacak.

Teşekkürler. Bir de şunu fark ettim sağda altta yanan ışık ile soldaki ışık aynı parlaklığı vermiyor. Sağdaki ışık daha az parlaklık veriyor evet bu bariz görülen bir hata ama kullanacağım. Zaten sadece ortadaki ışıkları kullanacağım için sorun olmayacak.
Ben de fazla pil tüketmesin diye sadece ortadaki aydınlatmaları açıyorum. Onları da gamepadin açık olup olmadığını anlamak ve şarjını takip etmek için açık bırakıyorum.
İsterseniz Gamesir Connect üzerinden parlak olan tarafı biraz kısabilirsiniz. Uygulamanın arayüzü oldukça basit. 10-15 dk da her şeyini anlarsınız.

Lıben de fazla pil tüketmesin diye sadece ortadaki aydınlatmaları açıyorum. Onları da gamepadin açık olup olmadığını anlamak ve şarjını takip etmek için açık bırakıyorum.
İsterseniz GameSir connect üzerinden parlak olan tarafı biraz kısabilirsiniz. Uygulamanın arayüzü oldukça basit. 10-15 dk da her şeyini anlarsınız.

Şimdi yavaş yavaş kullandıkça fark etmeye başladım. A tuşu diğer X, Y ve B tuşlarına göre basış hissiyatı olarak farklı. Biraz daha zor basılıyormuş gibi hissediyorum. Açıkçası dünden beridir düşünüyorum gamepad hiç içime sinmedi. Tekrar gönderip iade ya da değişim işlemleriyle de uğraşmak istemiyorum. Ne yapacağım konusunda gerçekten kararsız kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı