3.500 TL'ye PC toplama

Mehmeteg0

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben Technopat'ın topladığı R3 1300X işlemciye ve RX 570 ekran kartına sahip olan kasasını almak istiyordum ama maalesef stokta yok. R3 2200G işlemciye sahip olanını da istemiyorum. Testlerde aralarında ortalama 10 FPS fark olduğunu gördüm.
Lütfen bana 3.500 TL'ye güzel PUBG, CS:GO, GTA 5 ve benzeri oyunları rahat oynayabileceğim bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Black Friday kampanyalarında yararlanmakta fayda var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
rx570 1050 ti'den çok daha iyi ve ucuz olduğu için rx serisi almak istiyorum.

BlackFriday ile RX 580 ve Ryzen sistem toplayabilirsin. Olmadı RAM ekleyebilir veya işlemciyi yükseltebilirsin.
Hangi siteden toplamamı tavsiye edersiniz ve ben bu işten çok anlamıyorum Cuma günü birlikte toplasak olur mu? Müsait olursanız yarın 12.30 ile 13.30 arası konuşabiliriz. Saat 5 gibi falanda alırım ya da siz müsait olduğunuz zamanı söyleyin ben size mesaj atayım ben 12.30-13.30 ve 16.00 dan sonrası müsaitim

Hocam aman ola indirimleri kaçırmayın. İsterseniz ben linklerini atarım biraz sonra ya da yarın yapalım dediğiniz gibi. Saat 14.30 gibi aktif olurum.

Hocam aman ola indirimleri kaçırmayın. İsterseniz ben linklerini atarım biraz sonra ya da yarın yapalım dediğiniz gibi. Saat 14.30 gibi aktif olurum.
Ya bende stok sıkıntısı olur diye korkuyorum ama gece ya da 14.30 da falan girme imkanım yok en erken 16.00 falan, o zaman 16.20 gibi anlaşalım yardımcı olursan çok sevinirim ben 2-3 senedir bu anı bekliyorum üniversiteden üniversite sınavından falan hiç fırsatım olmadı almaya, ama özel mesaj gönderme yerini bulamadım herhalde yeni üye olduğum için böyle ne yapabiliriz Discord'unuz varsa verir misiniz oradan yazayım ya da sizin bildiğiniz konuşabileceğimiz bir ortam siz özel mesaj gönderebiliyorsanız gönderin lütfen. Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı