3.500 TL'ye PC toplama

Ahhh ah rx580 i sepete ekledim.Ödeme onayına bir geçtim ki ürün stokta kalmamış...bende
Kasa
Ram
Psu
Soğutucu aldım.
Şimdi i3 8100 ve rx570 4gb a uygun fiyatlı anakart arayışındayım.400 tl bütçe ile ddr4 anakart tavsiyeniz ne olur acaba

Merhaba arkadaşlar. Ben Technopat'ın topladığı R3 1300X işlemciye ve RX 570 ekran kartına sahip olan kasasını almak istiyordum ama maalesef stokta yok. R3 2200G işlemciye sahip olanını da istemiyorum. Testlerde aralarında ortalama 10 FPS fark olduğunu gördüm.
Lütfen bana 3.500 TL'ye güzel PUBG, CS:GO, GTA 5 ve benzeri oyunları rahat oynayabileceğim bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Black Friday kampanyalarında yararlanmakta fayda var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
İzlediğiniz testlerin linkini atabilir misiniz? Dediğiniz hiç inandırıcı gelmedi. 1300X'in 10 FPS fark atması imkansız.

Evet masaüstü toplamaktan vazgeçtim ve
acer nitro5
İ5 hq işlemci
8gb ddr4 ram
Gtx 1050 ti 4gb VRam
128ssd ve 1tb hard disk
Ips monitör

Özelliklerinde laptop alarak olayı kapattmış bulunuyorum

Hong kong tan yaklaşık 1000 dolara aldım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı