3.500 TL'ye red Switch klavye önerisi

Daha fazla  
Merhaba. 3.500 TL bütçem var ASUS TUF Gaming K3 gibi sağlam bir klavyeye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz? Uzun ömürlü olsun istiyorum 50 milyon tıklama ömründen az olmasın teşekkür ederim.

STRIX scope klavyesi kendi garip Switch'lerini kullanıyor. Keycapler o yüzden bulunamıyor. 1 tanesi bile kırılsa klavye çöp oluyor. O yüzden çok mantıklı değil.
Klavyenin İngilizce olması sorun değilse üstteki arkadaşın dediği gibi Custom klavye yapın.
Türkçe olsun diyorsan Glorious, XPG ve HP Omen bakabilirsiniz.

GamePower Gasket Elite RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Red Switch Gasket Gaming Klavye - incehesap.com hocam bu klavye iyi mi sizce?

Bu klavye yeni çıktı. incelemelerine baktım güzel ama fiyatı uçtu bir anda şu anda kaça veriyorlar ilk çıktığında 2999₺ idi.

Bu klavye yeni çıktı. incelemelerine baktım güzel ama fiyatı uçtu bir anda şu anda kaça veriyorlar ilk çıktığında 2999₺ idi.
Aynı fiyat ise alınır

Gmk 67 Ali Express üzerinde 800 civarına düşüyor kargo ile gene 1K oluyordu diye hatırlıyorum bence Custom'dan devam et. Onun dışında konuya gelen ilk öneri pişman etmeyecek gibi duruyor.

Hocam o zaman bana tam boy bir body kit önerir misiniz?

Gmk 67 Ali Express üzerinde 800 civarına düşüyor kargo ile gene 1K oluyordu diye hatırlıyorum bence Custom'dan devam et. Onun dışında konuya gelen ilk öneri pişman etmeyecek gibi duruyor.

Hâla aile evinde kalıyorum o yüzden ya %98 ya da tam boy bir body kit lazım bana önerir misiniz?

Body kit +switch+keycaps bunları ayrı alıp kendi sevdiğiniz bir klavye yapmış oluyorsunuz. mesela ben custom yaptım silent Switch alluminyum body ve keycaps aldım ve memnunum. hatta fotosunu atayım

Biraz maliyetli bendeki.. ama siz abs plastik kitler tercih edebilirsiniz. Ya da uğraşamam derseniz bütçenize uygun modeller bakabilirsiniz.
Dostum bende böyle bir klavye arıyorum ve daha arayıştayım. Whatgeek gönderim olsa Ajazz 820 Pro alacağım ama onlarda da gönderim kapalı ve açılır mı bir bilgi yok. Epomaker'ın sitesinden alsam vergiyle 2000-2200 TL gibi bir fiyat olacak + bana dönen mailde ödeme aşamasında vergiyi ödüyorsunuz ama ekstra vergi çıkar mı bilmiyoruz polikitanızı inceleyin dediler. O yüzden sizin klavyeye bayıldım diyebilirim eğer sesi toksa bende yapabilirim. Direk linklerinizi paylaşabilir misiniz ? Bir de kablosuz mu eğer değilse kablosuz yapabilir miyim bu tarz başka öneriniz varsa sizinki gibi.

Dostum bende böyle bir klavye arıyorum ve daha arayıştayım. Whatgeek gönderim olsa Ajazz 820 Pro alacağım ama onlarda da gönderim kapalı ve açılır mı bir bilgi yok. Epomaker'ın sitesinden alsam vergiyle 2000-2200 TL gibi bir fiyat olacak + bana dönen mailde ödeme aşamasında vergiyi ödüyorsunuz ama ekstra vergi çıkar mı bilmiyoruz polikitanızı inceleyin dediler. O yüzden sizin klavyeye bayıldım diyebilirim eğer sesi toksa bende yapabilirim. Direk linklerinizi paylaşabilir misiniz ? Bir de kablosuz mu eğer değilse kablosuz yapabilir miyim bu tarz başka öneriniz varsa sizinki gibi.
@Genzonzi ben bu Kiti monsgeek kendi sitesinden aldım m1w modeli. Kablosuz olarak da kullanabiliyorsunuz. Tek olumsuz yanı bunu yapabilmemiz için soldaki shift tuşunu çıkarmanız lazım Switch orada çünkü saçma biryerde yani.

Yunexpressle gönderiyorlar ama ödeme kısmında not bölümünde gümrük vergisi cıkmaması ile ilgili bunu belirtmeniz lazım. Aras kargo ile geliyor. Eğer kesin karar verirseniz size yazarım ne yazmanız gerektiğini. Bendeki kitin kendisi 110$ kargo olarak da 12.5$ alıyorlar değişmediyse. Daha ucuz modellerde var bakın siteye.

Keycaps ve switchleri aliexpressden aldım. Zaten vergiyi peşin alıyorlar. Ekstra ödeme çıkmıyor. Kendi zevkinize uygun Switch ve keycaps seçersiniz.

Gateron ve outemu switchler daha uygun. bir de ktt kaga white V3 bunların fiyatları da makul. PBT keycaps almaya çalışın. Ucuz klon PBT keycaps bakabilirsiniz. Kaliteli olanlar daha pahalı satılıyor. Custom yapmak biraz zahmetli ve süreç gerektiriyor.

GMK87 bakabilirsiniz 1100TL'ye düşmüştü geçen gün, Switch ve keycap alınca da istediğiniz gibi bir klavye yaparsınız.

Ya da direkt GMMK 2 alıp geçin, hem TRQ hem de tam boy, ama kablolu.

Son düzenleme:
@Genzonzi ben bu kiti monsgeek kendi sitesinden aldım m1W modeli. Kablosuz olarak da kullanabiliyorsunuz. Tek olumsuz yanı bunu yapabilmemiz için soldaki Shift tuşunu çıkarmanız lazım Switch orada çünkü saçma bir yerde yani.

YunExpress'le gönderiyorlar ama ödeme kısmında not bölümünde gümrük vergisi cıkmaması ile ilgili bunu belirtmeniz lazım. Aras Kargo ile geliyor. Eğer kesin karar verirseniz size yazarım ne yazmanız gerektiğini. Bendeki kitin kendisi 110$ kargo olarak da 12.5$ alıyorlar değişmediyse. Daha ucuz modellerde var bakın siteye.

Keycaps ve Switch'leri AliExpress'den aldım. Zaten vergiyi peşin alıyorlar. Ekstra ödeme çıkmıyor. Kendi zevkinize uygun Switch ve keycaps seçersiniz.

Gateron ve Outemu Switch'ler daha uygun. Bir de ktt kaga white V3 bunların fiyatları da makul. PBT keycaps almaya çalışın. Ucuz klon PBT keycaps bakabilirsiniz. Kaliteli olanlar daha pahalı satılıyor. Custom yapmak biraz zahmetli ve süreç gerektiriyor.

Hocam peki Anti-Ghosting'i nasıl ayarlıyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı