3.500 TL'ye saat önerisi

mrcn18

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400F
RTX 4060 TI
16 GB RAM
1TB SSD
Merhaba, ilk kez saat alacağım. Akıllı saat olsun istemiyorum. Bütçem en fazla 3.5k. Guess ya da us polo marka almayı düşünüyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, ilk kez saat alacağım. Akıllı saat olsun istemiyorum. Bütçem en fazla 3.5k. Guess ya da us polo marka almayı düşünüyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Moda markalarının saatlerini almayın. Şık bir Casio bulabilirsiniz o bütçeyle rahatlıkla. Hangi model saatler ilginizi çekiyor?

Hocam şu an kullandığım Swatch saatin fiyatı artmış, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama diğer bütçenize uyan modeller var sanırsam. İki markaya da bakın.

Hocam şu an kullandığım swatch saatin fiyatı artmış, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama diğer bütçenize uyan modeller var sanırsam. İki markaya da bakın.

Şu nasıldır.

Bileğinizi ölçtünüz mü? Bileğinizde büyük durmaması için ölçüm yapın ve kasa çapına dikkat edin.

Bileğinizi ölçtünüz mü? Bileğinizde büyük durmaması için ölçüm yapın ve kasa çapına dikkat edin.

Çok kalın değil. İnce bir bileğim var. Ancak spor salonuna gideceğim bu yaz. Biraz daha kalın olur.

Çok kalın değil. İnce bir bileğim var. Ancak spor salonuna gideceğim bu yaz. Biraz daha kalın olur.
Mezura yardımıyla bileğinizin ölçüsünü alın. Ölçüm yaparken bilek kemiğinizin gerisinden almayı unutmayın. Ölçüyü buradan bizimle paylaşın.

Aşağıdaki modeller sizin yukarıda attığınız saate benzer şık modeller. Kasa çapları fazla büyük değil, kolunuzda büyük duracağını sanmıyorum bu modellerin. 40mm kasa çapının üzerine çıkmamaya çalışın. 40mm ve üzeri kolunuzda büyük duracaktır. Aşağıdaki saat modellerinin renk seçeneklerine göz atmayı unutmayın!

Casio MTP-V005D

Casio MTP-V006D

Casio MTP-1302PD

Casio MTP-B145D

Lorus Rh975px9

Lorus Rh923qx9

Lorus Rxh55kx9

Bütçemi 5-6 bin bandına yükseltirim derseniz Lorus markasından otomatik saatlere göz atabilirsiniz. Lorus Seiko alt markasıdır. Seiko mekanizma kullanırlar. Güzel bir markadır. Tıpkı Casio gibi. Casio'da biraz ucuza kaçıyormuş gibi bir hava var, farkındayım. Lakin çok kaliteli saatler üreten bir markadır. ☺️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı