3.500 TL'ye Sitem Toplama

Ahmet54

Kilopat
Yer
Sakarya
Merhaba arkadaşlar;
Kuzenime 3.500 TL'ye sistem topluyacağız hafta sonu. Ben böyle bir sistem yaptım. Sizce nasıl iyimi?
fff.png

h81 chipseti artık rafa kalkma zamanı geldi bence , ayrıca gtx 980 için 600 +80 lazımdı galiba .
Halen birçok kartı rahat rahat destekleyecek türde bir anakart; H81M-Plus. Güç kaynağı olayını mesaja ekledim VS650 modeli ile değiştirilebilir diye. Ancak VS550 yetecektir bu sisteme.

Halen birçok kartı rahat rahat destekleyecek türde bir anakart; H81M-Plus. Güç kaynağı olayını mesaja ekledim VS650 modeli ile değiştirilebilir diye. Ancak VS550 yetecektir bu sisteme.

İleride herhangi bir parçayı yükseltmek istediğinde 650 +80 gayet iyi olacaktır. Asus 'un h81 gamer anakartı haric diyer h81 ankartlarına temkinli yaklaşmaktayım . Öteki Yandan sizin önerdiğiniz sisteme baksam iyi olucak .

İlerde veya şimdi bu sisteme bir de Kingston Hyperx 3K veya Samsung 850 Evo eklerseniz tertemiz sistem.

Güç kaynağı VS650 model ile değiştirilebilir.

Eki Görüntüle 83032
İşlemci ileride dar boğaz yapmaz değil'mi. Çünkü kuzenim 5-6 yıl pc değiştirmeyecek.

İlerde veya şimdi bu sisteme bir de Kingston Hyperx 3K veya Samsung 850 Evo eklerseniz tertemiz sistem.

Güç kaynağı VS650 model ile değiştirilebilir.

Eki Görüntüle 83032
Birde sistem fiyatlandırması eski. Ekran kartının şu anki fiyatı 1.951 TL

İşlemci ileride dar boğaz yapmaz değil'mi. Çünkü kuzenim 5-6 yıl pc değiştirmeyecek.

Birde sistem fiyatlandırması eski. Ekran kartının şu anki fiyatı 1.951 TL

Hayır değil dostum sepette KDV'siz fiyatı oluyor öyle dene bu arada Onur kardeşimizin topladığı sistem çok iyi bir sistem almanızı öneririm az önce denedim Onur kardeşimizin yaptığı sistemi aynı fiyata geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı