3.554 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem vs Phoenix Oblivion?

Klzmoon

Hectopat
Daha fazla  
Phoenix Obivlion mu almalıyım yoksa aşağıdaki toplama kasayı mı? Hangisi performanslı olur? Aşağıdaki parçaların toplamı; 3.554,44 TL.

mP4dM8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Phoenix alma bence toplama işlerinden anlıyor isen. Sebepleri ise;

Overclock edilemeyen işlemciye su soğutma koymuşlar.
Gaming seri diye, biraz eski nesil chipset anakart koymuşlar.
Ekran kartının markası zaten kötü ayrıca o marka içindede en ucuz olan modelini koymuşlar. Sesten duramazsınız.
Kasada bile gereken özen verilmemiş, pahalı kasaları kaliteli ama Phoenix bence parasını hak etmiyor. Kar etmek için piyasadaki modellerin en ucuzlarından koymuşlar.

Aşağıya resmini koyduğum sistemi önerebilirim, büyük ihtimalle ben de aynısını alacağım. Kasa eksen'de olmadığı için onun linkini Vatan'dan veriyorum. Eğer montajı yapılmış şekilde alacaksan eksen'den bir kasa ve güç kaynağı seçebilirsin. İstersen ekran kartını MSI alarak 100 lira civarı fiyatı düşürebilirsin, ancak eksen'de MSI GTX 970 yok malesef.
Not: Sistemde bir sorun gören varsa belirtirse sevinirim, benim de işime gelir. ^^

CORSAIR CARBİDE SERİSİ 300RW 80PLUS 650W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
6oErcsN.png

Kendi topladığım sistemi bu yaz alıyorum kesin olarak Harddisk'te bir değişiklik yaptım seagate markasını seçtim.

Aşağıya resmini koyduğum sistemi önerebilirim, büyük ihtimalle ben de aynısını alacağım. Kasa eksen'de olmadığı için onun linkini Vatan'dan veriyorum. Eğer montajı yapılmış şekilde alacaksan eksen'den bir kasa ve güç kaynağı seçebilirsin. İstersen ekran kartını MSI alarak 100 lira civarı fiyatı düşürebilirsin, ancak eksen'de MSI GTX 970 yok malesef.
Not: Sistemde bir sorun gören varsa belirtirse sevinirim, benim de işime gelir. ^^

CORSAIR CARBİDE SERİSİ 300RW 80PLUS 650W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
6oErcsN.png

Sistem çok güzel buda değerlendirilebilir.

Haziran sonunda bu sistemi alıyorum herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim, iyiki varsınız arkadaşlar.​

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı