harikaoyuncu34
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, bu sene 10. sınıfa geçtim ama asla dokuzuncu sınıf gibi değil hiçbir konuyu anlayamıyorum sayısalda. Neredeyse, biyolojiyi anlıyorum tek o da zaten pek sayısal değil şu anlık ezbere dayalı. Geçen sene bir 2. dönem 1. yazılı sınavdan bayağı düşük almıştım uzun bir süre kötü olaylar yaşadım ve şu an tekrar zorlanıyorum. Matematikte geometrim 0 birçok şeyi yapamıyorum. Çalışıyorum fakat çalışırken bile stres oluyorum ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
Stres olma sebebim geçen seneki gibi bir not almaktan korkuyorum maalesef. Nitelikli bir lisedeyim, bu yüzden düşük notlar pek hoş karşılanmıyor veli çağırılıyor vs. uzun işler oluyor. Geometriden çok korkuyorum sınavlara da az bir vakit kaldı. Bu durumu nasıl yönetmeliyim sizce? Dediğim gibi çalışırken bile stres yapıyorum.
Stres olma sebebim geçen seneki gibi bir not almaktan korkuyorum maalesef. Nitelikli bir lisedeyim, bu yüzden düşük notlar pek hoş karşılanmıyor veli çağırılıyor vs. uzun işler oluyor. Geometriden çok korkuyorum sınavlara da az bir vakit kaldı. Bu durumu nasıl yönetmeliyim sizce? Dediğim gibi çalışırken bile stres yapıyorum.