3.5mm jak renkleri neyi temsil ediyor?

mami_tr

Femtopat
Daha fazla  
Elimde jakı kopmuş kulaklığım bende de bir tane jak vardı. Birinden mavi, kırmızı, bir de sarı kırmızı çift renkli kablo. Diğer jakta ise beyaz siyah kırmızı renklerde kablo var. Hangisini hangi renteki kabloya bağlasam çalışabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek denemek benim tercihimdir
Kablodan yüksek güç geçmediği için de bozulacağını sanmıyorum tek tek deneyip çalışmayınca kombinasyonu değiştirirdim ama sen bilirsin

Şimdi ben mp3 çalarda müzik açıyorum öyle sağ sol kontrol ediyorum ondan sonra lehimliyorum sizde öyle yapabilirsiniz birisi mikrofondur sağ ve sol bulmak için müzik açmanız yeterli.

Şimdi ben mp3 çalarda müzik açıyorum öyle sağ sol kontrol ediyorum ondan sonra lehimliyorum sizde öyle yapabilirsiniz birisi mikrofondur sağ ve sol bulmak için müzik açmanız yeterli.
Ben bağladıgımda hiç ses gelmiyo sıkıntı o gelse sağ sol bulurum

Ben bağladıgımda hiç ses gelmiyo sıkıntı o gelse sağ sol bulurum
O zaman kulaklık olanda veya bağlantı yapacağınız jackta bir sıkıntı vardır onu anlamak için bir voltmetre gibi bi cihaz lazım uçlarını değirip kabloların sağlam olup olmadığını anlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…