3-6 Ay sonra dolar 10 olacak mı?

Merhaba. Ülkemizde dolar şu an 7 TL'ye yakınken, 3-6 ay sonra doların 10 civarlarına çıkabileceğini duydum babamdan. Bu bilgi ne kadar doğrudur? Ben kendime laptop bakıyorum. Intel Core i7 10875H ve RTX 2060 ekran kartlı Monster notebook almayı düşündüm. Fiyatı 13.000 TL şu an. Acaba şimdi mi almalıyım? Birkaç ay sonra iyice pahalılaşır mı?

Seçtiğim laptop bu: Tulpar T7 V21.1.4 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

5 Yıldan daha uzun süre dayanır diye umuyorum.

Euro 10 olabilir.

Dolar ne zaman düşecek peki? Kesin bir bilgin var mı?
ABD para basmasına ve Türkiye doları baskılamasına rağmen 6.85 olan kurdan bahsediyoruz. Bu seviyeden aşağı düşmesini düşünmeyin.

Bence yerli üretimi arttırmamız gerekiyor. Ancak %100 yerli üretim yapabilmek zor. Yerli üretim ile dolar düşmez mi?
Hemen olacak bir durum değil dedikleriniz. Önümüzde oldukça uzun bir yol var.

Bence yerli üretimi arttırmamız gerekiyor. Ancak %100 yerli üretim yapabilmek zor. Yerli üretim ile dolar düşmez mi?

Ne üreteceğimize bağlı, örnek olarak düşük teknolojili ürünler üretirsek dolar düşmez.
Bu ülkede iyi hayat sadece zenginlerin. Farkında mısınız? :/

Maalesef haklısın, iyi bir hayata sahip olmak için normalde o kadar zengin olmak zorunda olmamamız gerekiyor.

Evet. Tahmin ettiğim oldu dolar şu anda 6.98.Bir 50 günde böyle sabit kalacak. Piyasadaki dolarlar bitince de minimum 8 olur gibime geliyor. Damat bey de ekonomiyi çok iyi yönetiyor(!)Akrabalarla yönetilen ülke bu kadar olur işte. Geleceğimizi bir tek ben mi Venezuela'ya benzetiyorum? Daha bir sürü şey söylerim de Silivri soğuktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı