3-6 Ay sonra dolar 10 olacak mı?

Doların şuan hakkı 7.30₺ ama 2-3 ay sonra en fazla 7.80-7.90₺ olur diye düşünüyorum. Bu dediklerim devalüasyonist bir etki olmaz ise geçerlidir. Devalüasyon olur ise dolar 10-12₺ görür.

Euro 10 olabilir.

Bence yerli üretimi arttırmamız gerekiyor. Ancak %100 yerli üretim yapabilmek zor. Yerli üretim ile dolar düşmez mi?
Hemen olacak bir durum değil dedikleriniz. Önümüzde oldukça uzun bir yol var.

Bence yerli üretimi arttırmamız gerekiyor. Ancak %100 yerli üretim yapabilmek zor. Yerli üretim ile dolar düşmez mi?

Ne üreteceğimize bağlı, örnek olarak düşük teknolojili ürünler üretirsek dolar düşmez.
Bu ülkede iyi hayat sadece zenginlerin. Farkında mısınız? :/

Maalesef haklısın, iyi bir hayata sahip olmak için normalde o kadar zengin olmak zorunda olmamamız gerekiyor.

Evet. Tahmin ettiğim oldu dolar şu anda 6.98.Bir 50 günde böyle sabit kalacak. Piyasadaki dolarlar bitince de minimum 8 olur gibime geliyor. Damat bey de ekonomiyi çok iyi yönetiyor(!)Akrabalarla yönetilen ülke bu kadar olur işte. Geleceğimizi bir tek ben mi Venezuela'ya benzetiyorum? Daha bir sürü şey söylerim de Silivri soğuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…