3.800 TL Intel Sistem Toplama

SuperMassive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem şuan için 3.800 TL olup aşağıdaki sistemi topladım.
Bana göre bu bütçeyle toplanabilecek en iyi sistem, sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Msi z97 pc mate
Intel i5 4690k
Msi GTX 970
Corsair vengeance pro 2x4 1600MHz RAM
WD 1TB blue sata harddisk
Samsung 850 evo 120 GB SSD
Zalman z3 plus 600w kasa

Not: Monitör eksiğim de var ancak onu 2 ay sonra alabilirim. Şuan evdeki monitör VGA ve HDMI çıkışlı GTX 970 ile onu kullanabilir miyim? Çözünürlüğü 1366x768 ama sanırım VGA kablosuyla laptopa bağlayınca 1920x1080p ayarlayabiliyorsun.
Not2: Sistemin ömrü biraz daha uzun olsun diye ''K'' ibareli bir işlemci seçtim, normalde anakartı H97 tutup işlemciyi 4590 almayı düşünüyordum.
Not3: Şuan için işlemci soğutucusuna gerek olmadığını düşünüyorum, siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin gayet güzel.
1- VGA to HDMI veya VGA to DVI dönüştürücüleriyle eski monitörünüze bağlayabilirsiniz. Ama çözünürlüğünüzü 1366x768 den yukarı çıkartamazsınız.
2- K ibareli seçmeniz OC yapabileceğiniz için sisteminizin ömrünü tabii ki uzatacaktır.
3- İşlemci soğutucu OC yapmayacaksanız şu an bir acelesi yok.
İyi forumlar.(y)

İyi bir sistem olmuş fakat bence rami tek modül almalısın. İlerde 16 gb ram yapacağın zaman bir tane daha 8 gb ram alırsınız. Hem daha kârlı olur hem de ram boşu boşuna gitmez.

@M. Samet Arkadaşımız MSI gtx 970 Tiger modeli olup olmadığı belirmemiş.(Yanlış anlamayın yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim.) Galax HOF bana kalırsa Gtx 970 ler arasındaki en iyi kart. Ama fiyatı da kalitesine oranla biraz tuzlu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı