Berke Durdu Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 3 28 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarıma normalde 8 GB RAM takılı ama 3.96 GB RAM kullanılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #2 Sistem bilgilerinizi paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 28 Mayıs 2020 #3 Yüksek ihtimal 32-bit işletim sistemi kurdunuz. Kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 28 Mayıs 2020 #4 Sistem 32 bit olduğundan böyle. 64 bit kurulumu yap. Artı 0 Eksi
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 28 Mayıs 2020 #5 Sistemin 32 bit veya 64 bit olduğunu kontrol et eğer 64 bit ise BIOS güncellemesi yap. Artı 0 Eksi
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #6 Berke Durdu dedi: Bilgisayarıma normalde 8 GB RAM takılı ama 3.96 GB RAM kullanılıyor. Eki Görüntüle 575535 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den. Artı 0 Eksi
Berke Durdu dedi: Bilgisayarıma normalde 8 GB RAM takılı ama 3.96 GB RAM kullanılıyor. Eki Görüntüle 575535 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.849 Makaleler 35 Çözümler 1.146 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Mayıs 2020 #7 Tam sisteminizi belirtseniz, laptop mu masaüstü mü söyleseniz de biz de burada ihtimalleri tartışmasak. Artı 0 Eksi
Tam sisteminizi belirtseniz, laptop mu masaüstü mü söyleseniz de biz de burada ihtimalleri tartışmasak.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 28 Mayıs 2020 #8 Bellekleri test edin. Rehber videosu bağlantının içerisinde var. MemTest86 Memtest86+'nın aksine sürekli güncellenen bu yazılım Passmark bünyesi altındadır. Dikkat: UEFI desteği olmayan eski bir sisteminiz varsa bu sürümü kullanın. USB belleğe yazma işlemi: Nasıl test edilir? www.technopat.net Anakart marka ve modelinizi belirtin. Artı 0 Eksi
Bellekleri test edin. Rehber videosu bağlantının içerisinde var. MemTest86 Memtest86+'nın aksine sürekli güncellenen bu yazılım Passmark bünyesi altındadır. Dikkat: UEFI desteği olmayan eski bir sisteminiz varsa bu sürümü kullanın. USB belleğe yazma işlemi: Nasıl test edilir? www.technopat.net Anakart marka ve modelinizi belirtin.
KS KS Berke Durdu Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 3 29 Mayıs 2020 #9 Kerem00 dedi: Yüksek ihtimal 32-bit işletim sistemi kurdunuz. Kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 64 bit kurulu ama görev yöneticisinde 32 bit kullanıyor Bora Dere dedi: Tam sisteminizi belirtseniz, laptop mu masaüstü mü söyleseniz de biz de burada ihtimalleri tartışmasak. Genişletmek için tıkla... 64 bit sistem masaüstü Yusuf koca dedi: Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım Yusuf koca dedi: Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım sonicnix dedi: Sistemin 32 bit veya 64 bit olduğunu kontrol et eğer 64 bit ise BIOS güncellemesi yap. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi nasıl yapcam hiç video bulamadım Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Yüksek ihtimal 32-bit işletim sistemi kurdunuz. Kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 64 bit kurulu ama görev yöneticisinde 32 bit kullanıyor Bora Dere dedi: Tam sisteminizi belirtseniz, laptop mu masaüstü mü söyleseniz de biz de burada ihtimalleri tartışmasak. Genişletmek için tıkla... 64 bit sistem masaüstü Yusuf koca dedi: Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım Yusuf koca dedi: Büyük ihtimal ekran kartı alıyor RAM'den. Genişletmek için tıkla... nasıl yaparım sonicnix dedi: Sistemin 32 bit veya 64 bit olduğunu kontrol et eğer 64 bit ise BIOS güncellemesi yap. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi nasıl yapcam hiç video bulamadım
Onur5217 Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #10 Berke Durdu dedi: bios güncellemesi nasıl yapcam hiç video bulamadım Genişletmek için tıkla... Anakart üreticinizin sitesinden uygun BIOS sürümünü indirin. BIOS güncelleme videolarını YouTube üzerinden bulabilirsiniz. Örnek bir video ekliyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Berke Durdu dedi: bios güncellemesi nasıl yapcam hiç video bulamadım Genişletmek için tıkla... Anakart üreticinizin sitesinden uygun BIOS sürümünü indirin. BIOS güncelleme videolarını YouTube üzerinden bulabilirsiniz. Örnek bir video ekliyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et