3 AAA oyun 294₺

Buradaki bütün oyunları 1050 Mobile ile 30-50 FPS arasında oynayıp bitirdim 1080p orta-Low ayarlarda çok sıkıntı yaratmaz bunlar.
1050 mobile ile Gtx 1050 denk midir hocam? 900P de i3 12100F ile Detroit oynayabilirsem satın alacağım da.

Detroit'i neden sevmiyorsunuz ya. Oysaki çok da iyi oyundur.
Detroit güzel bir oyun ama hedef kitlesi normal oyuncular değil oynanışı yok sadece hikayesi var ben dahil birçok oyuncuya hitap etmiyor hikayesi sağlam oyunları çok sevsem bile Detroit bana baya sıkıcı gelmişti.

Detroit güzel bir oyun ama hedef kitlesi normal oyuncular değil oynanışı yok sadece hikayesi var ben dahil birçok oyuncuya hitap etmiyor hikayesi sağlam oyunları çok sevsem bile Detroit bana bayağı sıkıcı gelmişti.

O firmanın bütün oyunlarının oynanışı o şekilde farklı bakış açısı var ben seviyorum şahsen bütün oyunları severek bitirdim.

720p low ayarlarda az oyun oynamadık, dediğin gibi eğlenen eğleniyor düşük sistemlerde bile. Sadece kasmasın yeterli, stabil bir oyun deneyimi lazım.
Aynen öyle hocam, zamanında Minecraft kasıyor diye oyunun açıldığı 640x480 çözünürlükte (tam ekran değil sadece ekranın ortasında oyun) şeklinde oynuyordum.

O firmanın bütün oyunlarının oynanışı o şekilde farklı bakış açısı var ben seviyorum şahsen bütün oyunları severek bitirdim.
İşte demek istediğim oynanışı bu şekil olan oyunlar çok küçük bir kesime hitap ediyor bu oyunun iyi veya kötü olması anlamına gelmiyor sadece çoğu oyuncu genelde güzel hikaye yanında güzel oynanış oyunları tercih ediyor. Life is Strange gibi örnekleri var güzel oyun olup pek kitlesi olmayan.

İşte demek istediğim oynanışı bu şekil olan oyunlar çok küçük bir kesime hitap ediyor bu oyunun iyi veya kötü olması anlamına gelmiyor sadece çoğu oyuncu genelde güzel hikaye yanında güzel oynanış oyunları tercih ediyor. Life is Strange gibi örnekleri var güzel oyun olup pek kitlesi olmayan.

Yani ne desem bilemedim sende haklısın.

Bende Humble Bundle yine 200TL'lik aboneliği ile daha önce verdiği Death Stranding, Life is Strange 2 gibi oyunları tekrar veriyor sandım. Ne olduğu belirsiz, ön eksiz başlıklar atmayın şu konulara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı