3 Adet ARGB Kasa Fanı Nasıl Bağlanır?

Ventus

Hectopat
Makaleler
5
72 CFM hava sirkülasyonu değeri var. Bu fandan 3 veya 4 adet almayı düşünüyorum arkadaşlar.
Şimdi resimlere baktığımda hem dişi hem erkek girişleri var bu fan RGB'lerinin. 3 fanın dişi erkek şeklinde sırayla birbirine taksam son kalanı da anakarta bağlasam ARGB kontrol anakart programı ile yapacağım. Düzgün çalışır mı deneyen var mı?

Tek fanda bu iki girişte bulunuyor.

Evet, düzgün çalışır. Ben 6 tane Air Blazer 120R'yi birbirine ip gibi bağlayıp JRAINBOW portuna bağladım sorunsuz çalışıyor.
Aynı fanı kullanıyorum. İki adet birbirine zincir yapıp kontrolcüye taktım, anakart portu olacağı için 4 adet fana kadar sıkıntı olacağını sanmam.
Teşekkür ederim. 3-4 tane alayım o zaman. Kontrolcüye gerek kalıyorsa almayacaktım. Anakarttan kontrol edebiliyorum zaten.

Merhaba, zaten bu yönteme zincir şeklinde bağlama deniyor. Dediğiniz şekilde çalışır. Ancak 3 fanı bağlayacaksanız, anakartınızın o porttaki maksimum akım çekme kapasitesine bakmanız gerekiyor (Genelde 4-5 adete kadar anakartlar destekleyebiliyor).

4 adet destekliyorsa sorun yok. Anakartımda 2 ARGB 2 RGB girişi var zaten.

Ben 6 adet fanı birbirine takıyordum ama ışıklandırması bana zayıf geldiği için şu an 3'e böldüm, 6 fanı 3'lü şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…