3 adet GTX 1660 Super ile Mining ne kadar kazanç sağlar?

GTX1660s ile ROM yapmazsam ortalama kazım gücü 30-31 mi olacak? O aradaki 4 mh/s çok fark yaratır mı? Bir de son zamanlardaki elektrik zamlarından çok korkuyorum. Ne kadar etkisi olur sizce?

%65 TDP ile saatte ort 80-90W harcıyor. 1000W = 1kW. Aylık tüketim 210kW üzerindeyse 1kW = 2TL, altındaysa 1.36TL bu şekilde hesaplayabilirsiniz.

Büyük ihtimal değil %100 olarak değişim veya para iadesi çıkar. Aylık ekstra 10 dolar İçin kartların garantisini yakmaya değer mi sence?
Haklısınız bu işe girmek isterken en büyük korkum mining yapıldığı anlaşılırsa iade olmayacağıydı. Yani hiçbir işlem yapmayıp dümdüz çalıştırırsam eğer kart bozulsa dahi garantiye verir ve zarar etmeden uzun sürse bile mining e devam edebilirim sanırım. Böylesi daha iyi gibi...

Ben sadece ROM yapılabildiğini söyledim zaten. Bende sizin gibi birkaç 1660S alıp başlamayı düşünüyorum.

Ben sadece ROM yapılabildiğini söyledim zaten. Bende sizin gibi birkaç 1660S alıp başlamayı düşünüyorum.
Umarım başarırız Normalde bu fiyata bilgisayar alacaktım. Fakat az da olsa aylık 1500 TL gibi bir miktar pasif gelir daha mantıklı geldi.

Rom atma işine bulaşmadığım halde 33mhs kazım gerçekleştiriyorum. Power ise yukarıdaki arkadaşların aksine 70w yiyor bu ayarlarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…