Çözüldü 3 ay için Gtx 750ti ya da ?

• Konuyu başlatan hastai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.288
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
H

hastai

Ziyaretçi
Malum pc 7 yıllık. Şu ana kadar Mw serisini oynadım ve 800x600 low'da dahi bu seri büyüledi beni. Bf 3-4, crysis, Ghost gibi oyunları ise hala oynayamadım sistem yetersizliğinden dolayı. Bu sene üni. yolu gözüktü. Mayıs ortalarında ise ekran kartı alacağım sırf şu oyunları oynamak için. 3 ay beni memnun edecek max 400-450 tl'lik bir karta ihtiyacım var. O parayı biriktirin yeni sistem toplayın demeyin çünkü sadece 3 ay kullanacağım. Sonra işim olmayacak o pc ile. Darboğaz yapsa dahi en iyi performansı hangi kart ile alırım? Ben Gtx 750ti almayı düşünüyordum. Sizce asus'un referans tasarımlı olanı ihtiyacımı karşılar mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Intel e4600 2.4 ghz
945gcm-s2l anakart
2gb 667 mhz Kingston Bellek
1600x900 20 inch monitör.
350 watt Asus PSU

Bence PSU un iyi değil ise, Pin istemeyen ASUS GTX 750 al. GTX750 darboğaz olur gibi. GTX 750 de seni o üre zarfında tatmin eder.

Hocam eyvallah da Nvidia'yı değil bir kartını alacağım. Kaldı ki sorun o hangisini alacağım.
Amd, Nvidia farketmez kart 1600x900'de beni tatmin etsin yeter.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı