3 Ayda AYT sayısal bitirmek

Buera0476

Decapat
Daha fazla  
Aslında TYT'ye çalışıp 2 yıllık bir okula gitme hedefim vardı ancak durumlar değişti ve şu an 4 yıllık bir üniversiteye gitmem gerekiyor. Benim bu süreçte çok hızlı bir şekilde AYT sayısal konularını kapıp iyi bir net çıkarabilir hale gelmem gerekiyor. Önerilinizi bekliyorum.

Aslında TYT'ye çalışıp 2 yıllık bir okula gitme hedefim vardı ancak durumlar değişti ve şu an 4 yıllık bir üniversiteye gitmem gerekiyor. Benim bu süreçte çok hızlı bir şekilde AYT sayısal konularını kapıp iyi bir net çıkarabilir hale gelmem gerekiyor. Önerilinizi bekliyorum.
Sayısalsa yetişmeyebilir. Özellikle TYT fendeki bazı konular ve ilk 12 konu bitmediyse. Bence EA'dan gir şu an 0'dan başlasan ilk 20K zorlarsın.

3 ay full ayt için kısa bi süre konu açmayı bırak acilen derslere başla çok rahat yetişir heyecan yapma yaparsın edersin diyenleri ciddiye alma

Bu kanala bir bakın isterseniz. Belki bir işinize yarayabilir;

50 saatte TYT-AYT fen bitiriyor. Konu anlatmıyor kendisi çalışıyor videoyu hızlandırıyor ancak ben izlerken motive oluyorum. En azından sana yapabileceğini aşılamak için attım.

Burada önemli olan konu, kaç net yapmak istiyorsun? diyelim ki aytde 30 net yapsan senin için yeterli olacak o zaman hemen senin için en kolay 30 neti hangi konulardan yaparsın onları tespit edip onlardan garanti net kazanmaya çalışmanı öneririm.
En kolay 30 neti hangi konulardan yaparsın derken aytnin en kolay konularına çalışman gerektiğini söylemiyorum bazı insanlar türev integrali rahat yapabiliyor mantık sorularını yapamıyor o zaman o kişi için türev integral çalısmak daha mantıklı mesela.

Bu kanala bir bakın isterseniz. Belki bir işinize yarayabilir;

50 saatte TYT-AYT fen bitiriyor. Konu anlatmıyor kendisi çalışıyor videoyu hızlandırıyor ancak ben izlerken motive oluyorum. En azından sana yapabileceğini aşılamak için attım.

Videoya ilk girdiğimde kolpa sandım ancak ilerledikçe adamın verdiği bilgilerin yaptığı şeylerin gerçekten çok değerli olduğunu gördüm. Teşekkür ederim bu video beni motive etti.

Videoya ilk girdiğimde kolpa sandım ancak ilerledikçe adamın verdiği bilgilerin yaptığı şeylerin gerçekten çok değerli olduğunu gördüm. Teşekkür ederim bu video beni motive etti.
Bu adamı kimse tanımıyor ancak çok güzel yol gösteriyor ve bilgiler veriyor. Paragraf'ı 3 videoda anlatıyor ben ilk videosundan bir taktik sayesinde netlerimi yükselttim;

Aslında taktik değil adam anlatmıyor sadece kendisi yapıyor ben de denedim ve gerçekten işe yarıyor. Şöyle:

Paragrafta her cümle bitişindeki noktalara / şeklinde işaret koyuyoruz. Bu sayede paragraf bittiğinde cümle cümle ayrılmış oluyor. Soru kökünü okuduktan sonra cevaplarda cevabı bulmak çok daha kolay hale geliyor. Çünkü paragrafı bir bütün olarak gördüğünde çok uzun bir yazı gibi geliyor ancak / koyunca cümle cümle ayrılıyor ve sanki kısalıyor gibi oluyor. Bu taktik özellikle "Paragrafı bozan cümle, hangisi yerine getirilebilir" tarzı soru kalıplarında fenasal iş yapıyor.

Dediğim gibi adam YKS'de 5. olmuş birisi ancak hayal satmadığı için pazarlama ile uğraşmadığı için kimse tanımıyor. O 50 saatte TYT-AYT fen de kolpa değil zaten. Diğer videoları da değil.

Eğer yararım dokunmuşsa ne mutlu bana. Kolay gelsin. 1,5 sene sonra YKS26'da benim sınav dönemim. Kolay gelsin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı