3 ayda LGS'de 671 puan alınır mı?

Bak açıkçası bu kişiden kişiye göre değişir. İlk önce ortaokul puanlarına bir bak. Ben günde (ödev dahil değil) 150 soru çözüyordum ve son 3 ay 300 çözmeye başladım. Önceki LGS sınavlarına göz attım tekrar ve tekrar. Video izledim, öğretmenlerimden yardım aldım. Ve %4.21'lik dilime girdim. Senin kendine göre soru çözmen lazım. Kendine bir yol çiz derim.

Gayet te olur, 5 saattlik çalışma ile de başarılı olabilirsin 3 saatlik çalışma ile de olabilirsin ve sosyal hayatından feragat edip başarıya ulaşmayı da saçma görüyorum okul zamanın bitince zaten zamanın olmayacak işin olacak ve çocukluğunda istediğin şeyleri o zaman istemediğini de fark edeceksin zaten kaç yıl yaşıyoruz da 8 yılını robot gibi geçiriyim he bir de o 8 yıl da hayatının en güzel 8 yılıyken böyle geçirmeyi doğru bulmuyorum ama sen geçirebilirsin ona da bir şey demem senin hayatın.

Maksimum 500 puan alabiliyorsun. 671 biraz imkansız gibi hocam ama çok çabalarsan belki alırsın.

Sınav 500 puan üzerinden olduğu için 671 puan alman imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…